29. 4. 2024

5 příspěvků u článku “Koalice Spolu chce za lidi platit část hypotéky. Revoluční návrh má vyřešit krizi bydlení

  1. Hmmm, má vyřešit krizi bydlení. Přitom ti samí šmejdi v minulosti to svou politikou způsobili. Neskuteční pokrytci.

  2. Pokud to koalice Spolu zatáhne ze svého, nemám nic proti. Podporovat nesmyslné ceny bydlení ještě státní podporou, je holé šílenství.

  3. neskutečná pakáž,luza,podvratáku,křiváku,plná lží,intrik oni jsou schopni ulhat sami sebe jen se dostat k moci plným korytum,mlaskáni vy grázlové vy si myslíte že lidé zapoměli na tu vaší hruzu vládnutí!! neskutečná bída,nezaměstnanost,exekutoraské,solární,soudní mafie dva biliony!!! rozkradené luzo vy mastné huby a držky jste si neutírali jak vám tekl omastek a lidé do dnes spácí to vaše hládnutí tunelářu,kmotru,zloděju zeptejte se zloděje zlodějských Kalouska,Klause,Béme kolibříka Janouška,,Němcové,Topolánka,Dalíka,kantýnské voříška Nečase,Rittinka a desítek dalších mafiánu vaších politiku obyčejný humus a vy máte tu drzost znovu lidem mazat med kolem huby!!

  4. Byt za 10 mega, to je dílo těch pravicových zlodějů. Teď si kupují mladé šmejdy a aby na to měli likvidují důchodce. To co plánuje TOP 09 by se neodvážil udělat ani Adolf Hitler. A komu nahrávají? Svým sponzorům z řad develkoperské lobby

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *