4. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Koudelka to má spočítané. Zeman dostane od Putina pochvalu

  1. Ty vole, to jsou zase žvásty. Člověk jen žasne, jaké hovadiny může uvědomělý presstitut vypotit. Co je to za šéfa rozvědky, který si bez skrupulí přebere vyznamenání za kolaboraci od cizí tajné služby (CIA) přímo v její centrále v Langley. Rozvědka je od toho aby sloužila zájmům našeho státu a sledovala a odhalovala zpravodajskou činnost cizích agentů nejen z nepřátelských zemí, ale i spojenců. Ony ani zájmy našich spojenců v naší zemi nebývají vždy košer. Ve světě špionáže pořád platí “důvěřuj, ale prověřuj”. Neumím si představit, že by se jako Koudelka takhle kolaborantsky a diletantsky choval třeba šéf izraelského Mosadu.

  2. zase skorumpovaný lhář Mrkvička novinář páté cenové skupiny Zeman dostane pochvalu od Putina za čučkaře Koudelku to muže napsat jen novinářský blb,skorumpovaný trol přeci nám nebudou určovat co muže vláda,prazident novináři nepojeni na kmotry opozice jako Kalousek,Topolánek,Němcová atd česká skorumpovaná televize,plátky lhářu,křiváku,humusu jako novinky,echu,forum,respekt,primi news,senát hruzy to je každý den lži,učelovky,podrazy,špína tomu říkáte demokracie tak hnuj,stoka!!

    1. Napsal co je pravda. Mozna ho Putin nepochvali presto dela vse proto aby se mu zalibil. To samozrejme trapni kremelsti trollove nepochopi

      1. a komu se zavděčují zločinci opozice od koho dostal metál her Herman zrádce Koudelka kde je odkláněč milionu Vondra a Havlova falešná demokracie co udavači EU piráti co slavná opozice klanějicí,hrbící se jako náš kocourcopak nevidíš co snámi provádí slavná zákeřná politika EU

  3. Blábol. Koudelka se může dál nechat zaměstnávat CIA, ta mu nějaký kšeft jistě najde ….. 🙂

  4. zrádci dneska knučí her Herman Koudelka!! jedn dostane od sudetáku druhý od ameriky metál a luza opozice kvičí demokracie!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *