4. 5. 2024

2 příspěvky u článku “Vyhledávač letenek Kiwi, za jehož úvěry se zaručil český stát, má velké problémy. Žalují ho americké aerolinky za to, že bez povolení prodává předražené letenky

  1. Tak když se někdo zaručí za ptáka co neumí létat, tak se pak nesmí divit….navíc ještě za jeho úvěry…
    Ale možná by měl stát zájem, zaručit se za mojí autobusovou společnost! Escobar´s agency,,!
    Sice nevlastníme žádné autobusy a jen přeprodáváme jízdenky a drogy, ale z investičního hlediska je to terno! Ne?!!!
    …teda dokud nás nechytnou policajti nebo korona…
    To se ale přesně českým politikům líbí, prodat to cenné lithium Australanům, vodovodní řad Francouzům, autonomii Evropské unii a duši ďáblu….ať se stará někdo jiný…No a získané prostředky investuje, nebo jimi ručí, za parazitické firmy s virtuální produkcí a potenciálně rychlým ziskem/ztrátou.
    A v případě neúspěchu, počítá s dubovou apatií a.zapomětlivostí českého národa.
    Ano, nebýt korony, pták Kiwi by nemusel šulit zákazníky a čelit žalobě, ale tak to s těmito ,,bezproduktovými,, společnostmi bývá a jim to nevyčítám.
    Vyčítám to státní správě a politikům, kteří se chovají jako zlatokopové, co našli pár zrnek zlata a zítřek je jim ukradený.
    Dříve se plánovaly pětiletky, neříkám že dobře, ale dneska jde jen o to, co zvládnu ve svém funkčním období a po mě potopa….
    Co bude se státem za 20 let netuším a ani mě to nezajímá, stejně si voliči nebudeš pamatovat, co jsem tenkrát plácal….nebo do čeho investoval tvoje prachy…hlavní je můj politický kredit, který stejně není na dlouho! Tak proč by měla moje služba státu, nést dlouhodobé benefity!?
    Až někoho z vás napadne poskytovat služby v oboru ,, masivního podávání jídla do úst,, tak kontaktujte ministerstvo financí!
    Určitě vás zainvestují lépe, než zemědělce a potravinářské podniky, které to jídlo produkují….
    Snad se mi to jen zdá, ale naše země zřejmě radši investuje do utírání zadků než do výroby toaletního papíru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *