7. 5. 2024

7 příspěvků u článku “Brusel ordinuje lidem zelenou medicínu a zakazují auta se spalovacím motorem. Úředníci však využívají “špinavé” tryskáče v rekordní míře

    1. Předevčírem bylo pozdě, dnes by jsme asi ,,ocenili” vyvěšování všech kdo s tímto svinstvem kolaborují.

  1. Nic nového. Rozmarné panstvo vždy velmi rádo kázalo lidem dole vodu, ale samo nezřízeně chlemstalo víno. Vsadil bych se, že panstvo si prosadí výjimky i na luxusní auta nejvyšší třídy (jako Bentley, Bugatti, Rolls Royce atd.) s velkoobjemovými spalovacími motory. O ten požitek z jízdy a zvuk z obřího motoru, o to se panstvo připravit nenechá. To samé s jídlem. Nám dole chce bruselské panstvo sebrat z jídelníčku maso a naordinovat stravu z hmyzu, protože hospodářská zvířata prý moc prdí a jsou prý hlavním výrobce skleníkových plynů. Brusel proto taky nedávno hmyz oficiálně schválil jako potravinu pro lidi. Vězte ale, že panstvo dál zůstane u šťavnatých steaků. Už aby se ten bruselský obr na hliněných nohou, co jen lidem omezuje svobody a strpčuje život hovadinama konečně rozpadl. Včera bylo pozdě.

    1. Co je to proti letu Jeffa Bezose v penisové raketě do ,,skoro-vesmíru,,…..ubožák jeden.
      Je to jako ve středověku, vy nevolníci ohněte záda a my se vám budeme vysmívat do ksichtu tím, že budeme dělat přesně to, co se vám vyčítá a zakazuje!

    2. ,,Bruselský obr” je něco, co by v normálním světě mimo matrix nemohlo normálně existovat. Tato ,,desorganizace” každým dnem dokazuje svoji přebytečnost a pokud v ní máme být účastníky jen pro Burešovi ,,dotacie”, tak děkuji ale NE.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *