4. 5. 2024

14 příspěvků u článku ““Homosexuálně nemocné neubytovávám,” prohlásil hoteliér. Jednoho už prý vyléčil

  1. Když má z nařízení vlády diskriminovat neočkované, nevidím jediný důvod, proč by z vlastního rozhodnutí nemohl diskriminovat buzeranty.

    1. jak můžeš něco takového napsat diskriminovat buzeranty a jak,zavřít je do vězení?..Nikdo zato nemůže,jaký je ,hlavně, že nikomu neubližují

      1. Zřejmě jste nepochopila obsah článku. Píší, prý je diskriminuje tím, že je neubytuje. Nemělo by to být náhodou tak, že majitel si rozhodne, koho ubytuje a koho ne? Kdo píše o nějakém vězení? Asi jste přiblblá aktivistka, ne? Normální člověk by si našel jiné ubytování, jenom tyhle menšiny řvou o diskriminaci.

  2. ty debile jeden, co kdybys doma měl někoho takového.Nikomu neubližují, žijí si svůj život a mnohdy krásnější a hlubší než “normální lidi,jsi kretén a měl bys zato pykat

  3. Svatá pravda,jsem heterák,je to špatně, dosti agresivně nám svou orientaci vnucují,odjakživa k sobě patří šroubek a matička, čili penis a vagína,ne penis a penis,vagína a vagína.je to zvrácené,vyléčit prý se dají, v Polsku to zkoušejí, prý úspěšně. Hu

  4. To, že pan Čáka někoho diskriminuje je naprostí lež. Ústavní soud jinému hotelu posvětil, že nemusí ubytovávat Rusy, z důvodů politického přesvědčení majitele hotelu. Toto je zcel identický případ.

  5. FUJ , mě se zvedá kufr jen při pohledu na tu fotografii. Pořád se nám budou vnucovat , buzny nechutné , až se někdo nasere a bude zle !!!

  6. Z hlediska zákona ten postup není možný, tak měl prostě říct, že nemá volno, a byl klid. Tedy, pokud by mu šlo o jeho princip. Ale to ne, on prostě chtěl provokovat, exhibovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *