5. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Robert Šlachta vyšel s pravdou ven. “Umím si představit, že budu ministrem vnitra,” nevyloučil koalici s Babišem

  1. Aspoň se ukázalo, jak Šlachta pracoval ve službách policie a proč ještě není Babiš v teplácích.

    1. Vzpomínám si, jak Zeman po té, co byl poprvé vůlí lůzy zvolen prezidentem, pronesl, že je jeho úkolem “sestřelit” Nečasovu vládu. Ouha, že by Šlachta posloužil?

    2. A co tajná služba pravice, Účet Šuman? Bonzování do EU jak za Monarchie! To je chování STB nebo KGB! Pokud však znáte dotační pravidla EU, tak Babiš nebo rodinní příslušníci všechny dodrželi! Šlachta určitě neměl vliv na dotace či jejich vyšetřování!!! Ten se věnoval organizovanému zločinu, hospodářské kriminalitě a ne posuzováním dotací, jsou-li oprávněné či ne! Pokud by ta dotace na Čapí hnízdo byla mimo pravidla EU a český zákon, tak už je vyšetřování dávno u konce. Opozici se ale hodí, že kamarádi typu Nevtípil, Zeman apod. kauzu prodlužují, protože pořád vrhá stín na Babiše a bere mu 5-10% voličů.

      1. Píšete, že se Šlachta věnoval hospodářské kriminalitě. Co jiného než hospodářská kriminalita je neoprávněně čerpaná dotace. Vy budete asi dobře vylitý Šálek.

  2. Spolupráce Babiše a Šlachty je dlouholetá, zločinec a zkorumpovaný policista jdou ruku v ruce již od puče v roce 2013. Prohnilí se derou k vnitru, aby definitivně zlikvidovali demokracii v tomto státě. Vše již tu bylo v roce 1948.

  3. Bravo Šlachto, konečně ses odkopal. Za koryto budeš zametat Burešovy lumpárny a hrabat pod sebe, jsi stejný hnůj jako on.

    1. Ne naopak konečně by hnal k zodpovědnosti ty zlodějské gaunery z Ods Top09 Kdu-Čsl a konečně by z policejního prezidia vypráskal ty vyžraná prasata která se tam drží zuby nehty a dohazují funkce a služební postupy svím kámošum byť kolikrát nemají odslouženo ani 8 let a již mají hodnosti – peníze a funkce jak frajeři po 20 letech z toho 10 let v řidících funkcích !!!

  4. Proč ne ! Konečně ministr který v tom daném oboru 30 let pracoval a zná vše od A do Z !! Uplně vidím tu hruzu a strach v očich gauneru z Ods Top09 Kdu- Čsl že by mohl pan Šlachta ten to post získat. Již delši dobu si řikají policajti co slouží 20 a méně roku že by Šlachta vyčistil ten sajrajt kamarádíčku na policejnim prezidiu a na ruzných krajských ředitelství !!

    1. A konečně tu bude konec mafiánské demokracie ala česká pravice v čele s Klausem, co propustil všechny ty, co se nechali chytit. Moc jich tedy nechytili, ale i tak se ukázalo, jak to tady pravice od revoluce rozkrádala!

  5. jediná varianta která pohne s naší mafii,kmotry,udavači,zloději zlodějský je spojenímBabiše Šlachty Topolánek a spol ratlík kantýnský,Rittink,Bém atd se začínají potit! hr na ně

  6. Další slizoun,který celej život sbíral kompro na politiky,aby až náhodou bude potřebovat,tak uhodí.No není to čech jak poleno?A povídal že celej život šetřil.Tak kolik asi mohl našetřit,snad né tolik jako babiš?No,když celej život chodil v uniformě,ládoval se kádečkama,a jezdil služebním vozem,to se nám to šetří za státní peníze.Měl se kde učit.ČEKAJÍ NÁS OPRAVDU TEMNÉ ZÍTŘKY.

  7. Bože, lidi, mějte rozum , jděte k volbám, ale tohle ne!! Babiš + Šlachta = konec svobody v Česku (a nedej Bože ještě KSČ+socani)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *