3. 5. 2024

9 příspěvků u článku “Babiš rozzuřil prezidenta Zemana. Zveřejní novou “Kubiceho zprávu”?

  1. Andreji, běž už si sednout na ten hrad dobře víme, že vše je už dávno domluveno a Milošek at odpočívá a navíc tě nebudou otravovat ty soudy, které se tě stejně bojí aby nepřišly o své židle-dobře placené-tak že,klídek.

    1. ne na Hrad ale ke všem čertům, rozhádal tu s Milošem kde co,je to od roku 1989 to nejhorší,co nás tu mohlo potkat.

  2. Aneb jak se máme, když nám vládnou “takzvaně bývalí” komunisté – tj. tvorové bez jakékoliv morálky a slušnosti, kteří dobrovolně vstoupili do strany, jež byla vraždicí mafií a nikdy se s tím nijak nevyrovnali. Zahození průkazky a ukončení placení příspěvků pro mafii, charakter nepřinese!

    1. Bohdan Dvořák, bývalý predseda KAN položil svojho času zaujímavú otázku: “Copak je to bývalej komunista? Neco jako bývalej černoch?…..”

  3. Zrazovat svůj lid nesmí ani prezident i když je přímovolený.
    BIS musí konat ať jde o kohokoliv a prezidenta především!

  4. Česká politika to je na zvracení už jenom vidím jejich fotky Z+Ba zvedá se mně kufr.Musí přijít generace co nezažila tyhle komunisty

  5. Samotný prezident už môže útočiť leda tak na kolečká svojho kresla. Evidentne všetko riadi proruská suita okolo neho, ktorá si praje , aby vydržal čo najdlhšie, aby si mohla riadne “namastiť” vrecká. Pripomína mi to zločinecký syndikát a občanom je dôverihodnosť takéhoto spoločenstva jedno. Kancelár bez bezpečnostnej previerky správaním pripomínajúci Jánošíka, agent KGB, ako poradca a názor na pseudohovorcu radšej nepíšem, lebo by ma hneď zmazali. A ak sa Vám agent Bureš stane prezidentom, boh Vás opatruj. A p.Koudelkovi sa čudujem, že v takejto spoločnosti dokáže ešte niečo robiť – obdivuhodné…….

  6. Tak, tak, je zřejmé, že dnes dostal Babiš dalšího ” facana přes celou hubu” a proto zbaběle utekl z hradu zadními vrátky….Je zcala jasné, že Babiš má ” máslo na hlavě a Koudelka jej drží jak se říká ” pořádně za koule”. Ono je jen otázkou času až vyleze svinstvo, co společně s Koudelskou v sídle CIA v Langley upekli…holt je zřejmé, že Babiš zapoměl na to, že Zeman nezapomíná…a to je dobře, alespoň to přišlo včas a mnohým se otevřou oči…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *