3. 5. 2024

11 příspěvků u článku “Miloš Zeman v rozčilení přiznal barvu. BIS ho zřejmě odposlouchávala. Není se však čemu divit, rizikem pro zemi je už dlouho

  1. To si jako dělá pan Mrkvička legraci, že BIS není pod ničí kontrolou a může sbírat špínu na kohokoliv si vzpomene a bez vědomí jakékoliv autority? A proč, když má tato kontrarozvědka udajně pracovat proti špionáži cizích zemí, nezakročí proti praktikám CIA, která si myslí, že může vyslýchat a omezovat občany na celé planetě? Proč slyšíme jen téma Rusko a šíření úplně infantilních fantasmagorií o škodění Ruska Česku pod vedením rádobygenerála Koudelky, to vše samozřejmě bez jakýchkoliv důkazů? Po takové sbírce “úspěchů”, pan Koudelka nemá v čele BIS co pohledávat. Je zřejmé, že nedostal medaili od CIA jen tak bezdůvodně a že svému skutečnému pánu slouží více než oddaně. A to je zřejmě důvod, že přestože pan Koudelka z hlediska zájmů ČR opakovaně selhává, není české síly, která by ho konečně odstranila.

    1. Vy máte dúkazy o nekalých rejdech CIA? Proč je v ČR takový počet ruských diplomatú? Nestačil by jeden? A jeho manželka by zvládla Slovensko. Však obsazenost velvyslanecví Ruské federace připomíná centrálu KGB pro střední Evropu a přilehlé gubernie. Myslíte si, že třeba Poláci, by jim to trpěli?

  2. Zájmy České republiky určují voliči tím, koho zvolí. Pokud někdo říká, že zájmem ČR je něco jiného, než lidé vyjádřili ve volbách, tak pošlapává demokracii.

    Zemana jsem volil, aby dělal to, co dělá. Protože “prozápadního” leštění klik v Bruselu už bylo dost. Chtěli jsme západní blahobyt, ale dostali jsme neomarxismus, green deal směřující k chudobě, vnucování migrantů, omezování zbraní, dotace na nesmysly a placení cizích dluhů (což vede Babiše k zadlužování).

    Nepotřebujeme unijní klimatické sebemrskačství. Potřebujeme levnou energii. Zeman prosazuje dostavbu Temelína Rosatomem, což je v našem zájmu. Sotva by to někdo jiný postavil levněji. Západní firmy o tuto schopnost navíc přicházejí, protože se tam jaderné elektrárny už téměř nestaví.

    Jestliže se nevolená BIS rozhodla za našimi zády měnit politiku, tak je to hodně špatně. V takovém případě by měla být rozpuštěna a viníci potrestáni.

    1. Pane Tome, pan prezident Zeman, jistě nebyl zvolen 100% hlasú. Nijak nechci zpochybnit Vaší volbu, máte na ni plný nárok. Však, dle mne, si pan Zeman plete pojmy a své zvolení staví na ůroveň prezidentských systémů. My jsme však parlamentní demokracie. Proto přímou volbu považuji za omyl, což záhy pochopil i pan Sobotka, při již legendární ukázce moci a arogance na hradě. A co se týče toho kdo tlačí pana B. do dluhů. přečte si někdy media nevlastněná panem B.

  3. Kdyby Kalousek nevyškrtl nemovitosti ze spotřebního koše k výpočtu inflace, musela by ČNB už dávno inflaci tlumit. Ta by proto byla reálně nižší a také by byly nižší ceny nemovitostí. Babiš tuto kalouskovinu samozřejmě mohl zrušit. Rozhodl se však, že Agrofertu to vyhovuje.

    Ohledně Pirátů a jejich lásce k migrantům měl ovšem Babiš víceméně pravdu. Stačí si poslechnout jak Piráti kvičí, když Okamura nechce přijmout ty dárečky z Afghánistánu. Ještě aby chtěl. Všichni si pamatujeme toho tlumočníkova syna, co chtěl znásilnit sestru v nemocnici. Přivézt sem podobné lidi je zločin. Momentálně však Babišův, protože se tak děje pod jeho vedením.

  4. Kdo řídí BIS? Asi ji řídí obecné blaho a absolutní pravda. Ve skutečnosti to jsou zaprodaní intrikáni bez kterých bychom se obešli. Prezident Zeman má konzistentní názory na rozhodující politické situace a je duševně stále fit. Současný mainsteam je placená děvka EU.

  5. Doufám, že Zeman tyto hrátky s Koudelkou Babišovi řádně spočítá….je zcela jasné, že mají Babiše šumně v hrsti…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *