18. 5. 2024

16 příspěvků u článku “Nebude tu žádná demokracie. Konec diskuze, přiznal barvu Tálibán

  1. Když jste si poradili s kolotočem, tak si poradíte i s letadlem. Můžete ho ručně tahat po dráze. 🙂

  2. A čím se to bude lišit od Spojených arabských emirátů, nebo Saúdské arábie? Asi jenom tím že výše jmenovaní toto mohou dělat pod bdělým dozorem celosvětového fízla a ,,milovaného spojence”.

  3. Takže tam bude vládnout spokojenost, žádné demonstrace, žádný nesouhlas, prostě “Ráj na zemi”.

  4. A dělají dobře. Západní civilizace vede do záhuby. Stačí se podívat jak to vypadá v Evropě, Americe, Austrálii nebo na Novém Zélandu. Zavádí se diktatura – ve jménu dobra lidstva.
    Muslimský svět opravdu nepotřebuje demokracii kterou máme my. Popravdě i my bychom potřebovali něco jiného.

  5. no psát hloupé články to není to pravé Evropa i ostatní vyspělí svět určitě dělá chyby ,ale tady se mluví o něčem úplně jiném v 60 letech byla Afgánská země svobodná ženy krátké sukně muži podle vzoru západního světa a najednou to bylo pryč a za poslech rádia pomalu trest smrti. o tom je řeč že Talibán není úplně normální a jeho myšlení se prostě vymyká jakékoliv moudrosti atd.

  6. Talibán by tu válku nikdy nevyhrál, kdyby neměl podporu většiný obyvatel. Skutečným vítězem je ale Čína

  7. Žádná demokracie – žádné překvapení. Ti Afghánci moc dobře věděli, proč se snažit o útěk seč jim síly stačej.

  8. Kozomrdi vyhrali valku a nemaji v lasce nikoho jen sami sebe a take toho sveho uchylneho mohameda co si to rozdaval s ovci na pastve.Demokracie nebude jen totalni diktat od Kozomrdů.

  9. je to jejich svět tak ho tam nechejme nestarejme se o něj a netahejme ho k nám do evropy a nebo si snad myslíte že naše veleslavný vojska by nás bránily náš svět kulový

    1. Ano. Přesně,nechat je ať si ve své zemi dělají co chtějí. Zeny jsou zvyklí. Proč si dělat nepřátele, kteří si dokáží poradit. Oni jsou po celém světě,oni si je donutí vrátit se zpět. Kdo tam bude pracovat? A kdo jim dá základní potravin ? Zatím sou zvykli na to od Evropy a Ameriky pomoc,ale hned jak se to zavře,ti lidé vědí jaká je čeká bída. Je to smutný, ale bohužel, slitování s těmi, kteří nestihli utéct.

  10. Dobrý den, všem opravdu vážným zájemcům o problematiku islámu doporučuji knihu “Islám bez závoje” od Roberta Spencera. A co se týká dodržování slibů – dle islámských pravidel je muslim povinen říkat pravdu pouze dalšímu muslimovi. Nevěřícímu “ďaurovi” může lhát jak chce – tedy naslibovat cokoli bez toho, že by to musel jednou splnit. I to je důvod, proč jednání s těmito lidmi buď skončí na mrtvém bodě, nebo vytvoří smlouvu, která pro ně není závazná.

  11. Správně! Na korupci a rozkrádání jsme tu přece již měli demokracii. I my máme s “demokracií” podobné problémy. Však se také “demokrati” řídí slavným, původním Masarykovým heslem: “Nebát si nakrást” !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *