3. 5. 2024

18 příspěvků u článku “Krásná moderátorka Daniela Písařovicová konečně odhalila, proč nemá chlapa. “Takoví nejsou.”

  1. ..v roce 2009..ve svých čtyřiceti letech..po posledním zklamání jsem si řekl to samé..”takové nejsou”..a jsem opravdu velmi rád..že jsem z žádnou z těch předešlých nezaložil rodinu..
    ..jsem sám k sobě přísný po celý život a věřit v lásku s bytostí,která zalže kdykoli je to pro ni výhodné a nepovažuje to ani v nejmenším za špatnost..na to je život příliš vzácný..ale..
    “Leben und leben lassen” Arthur Schopenhauer Samotář Grey

  2. Možná to bude tím, že v kruzích, ve kterých se pohybuje, na slušného nezadaného chlapa odpovídajícího věku prostě nenarazíš. Kdo za něco stojí, má už dávno partnerku. A při jejích požadavcích…

  3. Krásná není ani náhodou. Ošklivá taky ne. Ale hlavně je příjemná.
    A pro slečnu (nebo paní) Bauerovo… “Ale takovÝ asi nejsou.” To jako fakt s tím “Y”?

  4. Takové dámy si svou “dokonalostí” většinou zpackají život. Možná by měla změnit modus vivendi než bude pozdě. A krásná není

    1. Kdepak. Popelnice jsou zpravidla plné, zatímco v kontejneru na volné a dokonce ženitbychtivé chlápky je obvykle prázdno.

  5. Za tu dobu, po kterou Písařovicová marně shání chlapa, který by s ní vydržel déle než jednu nebo dvě noci, já jsem se stačil třikrát oženit. Pokaždé šťastně. Tak v čem je problém?

  6. Ono to v něčem jenom bude, že je sama. V celibátu asi taky nežila, takže i tam může být problém, náročná je dosti, krásná určitě taky není, je normální ženská. Težko bude hledat, a hlavně pak když už to bude ten “pravý” tak ve vztahu vydržet, což není jenom tak.

  7. S touto situací ve které se paní Písařovicová, podle svých slov, nachází bych řekl, že chodí s ženatým a vlivným mužem.

  8. To je asi dobře, že se takovíto přísní, nároční a sebestřední lidé nemnoží. Už tak je mezi námi nadlimitní množství naprostých šílenců, kteří sami sebe nezvládají. Blbé je, pokud prozřou až na smrtelné posteli a příliš pozdě pochopí, jak si egoismem pos…. život.

  9. Každý divák veřejných médií určitě ví, jak jsou prolhaná a proto se divím, že slečna Písařovicová je tak morálně zásadová… že by se za dobu co tam pracuje už tým bacilem nenakazila? Její prohlášení je stejně nevěrohodné jako celá česká média… 🙁

  10. Hm, tak koukám, že se tu vyjadřují samí muži. Jsem fakt stařenka, ale jak tak koukám, tak se té holčině vůbec nedivím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *