4. 5. 2024

37 příspěvků u článku “Jak hodný strýček Babiš ponechá lidem testy na covid zdarma. Celé to byl jeden velký trik na občany

  1. Zase novinářský pšouk… Babiš udělá lockdown pisálek píše špatně, Babiš rozvolní pisálek píše špatně, Babiš zpoplatní testy a je to zase špatně, Babiš nechá testy zdarma a je to opět špatně. Co nakonec navrhuje pisálek? Nic, nemá řešení jen ví, že vše je špatně. Amen

    1. Lojzo, jenž ty jsi tak tupej, že ti to vůbec nedošlo. O Babišovi už se podle tebe nesmí vůbec psát, aby to bylo v pořádku a nebo ho nejlépe uctívat a v každé větě říkat, že je to bůh…

    2. Celé to byla jen taková hra s jednoduchým cílem: donutit co možná nejvíce lidí, aby se nechali očkovat. Jinak si těžko vysvětlit, proč vláda tak dlouho dopředu avizovala, že od září nebude preventivní testy proplácet. Jednoduše chtěla, aby lidé pod vidinou toho, že si budou muset za testy platit sami, vakcinaci podstoupili.

      co je na tom k nepochopení Lojzo?

  2. To je ale kurvička, lidé co se takto nechali naočkovat se mohou cítit podvedeně. Dělá si z nás blázny.

    1. Když víte, že letadla DHL rozprašují Covid tak proč si sundáváte ty roušky? To moc Volný nedomyslel 🙂

    2. to je ten problém lidé se nechávají očkovat kvůli jiným věcem než je zdraví, nechávají si vypsat falešné potvrzení o očkování jen aby měli jednoduší život. Místo aby řekly NE tak volí ANO.

    1. tak to by mě taky zajímalo….kdyby nebyly testy nebyla by epidemie…je potřeba ji udržovat třeba uměle

    2. Až dojdou chechtáky. Až bude Česká republika zadlužena na několik generací. Pak už nikoho COVID nebude zajímat a klidně si na něj chcípněte. Bude to stejné jako dříve, šel jsem k lékaři s chřipkou a za dva dny nástup do roboty. Za socialismu dávala doktorka na chřipku týden neschopenku.

  3. Debilita vládne Českem, tupci co jim není nic dobré. Potřebovali byste si pořádně popálit huby, abyste pochopili, že to není lehké rozhodování. Všechno něco stojí, nic není zadarmo. A pak? Zase budete řvát jaký máme deficit. Zalezte už někam do díry, a ty vaše věčný plky ,si nechte pro sebe.

  4. To přeci není žádné překvapení. Estébáčkovi není žádná sviňárna cizí ani dost velká, aby nechystal nějakou další, ještě vypečeňejší. No prostě, starýho psa novým kouskům nenaučíš.

  5. To že se udělá Babiš hodným strýčkem mě bylo jasné v den kdy placené testy Vojtěch oznamoval,nic nového opět využil co se dá. Už aby skončil,ale český národ je bohužel nepoučitelný a přetvářky kamufláže a lži různého typu mu nevadí.Svatý Václave oroduj za nás.

  6. zase novinář a zase špína na premiera bože volby přeci nejsou o špíně,pomluvách,lhaní,udávaní to bude zase proudit stokou plátku hnoje echo,forum,prima news,respekt,novinek špíny,lží,intrik kmotru,zloděju křiváku ve solupráci těchto plátku,české skorumpované televize všude bude nablito ale stejně zvítězí Babiš jen špinte,lžete,kvičte kmotři,vítači,křiváci,udavači se ke korytum k oblbováni národa nedostano lidé mají dobrou pamět co zde prováděli za hruzy ODS TOP KDU ODA zelený,véčkaři a ted slavní piráti nebezpečných svazáku fuj tajbl!

    1. Žádní vítači u nás neexistují,to je totální výmysl a jestli ta lež,falež a přetvářka +obrovské dluhy na generace Bureše ze Slovenska +jeho pomahačky Alenky a spol.nepřebila vaši nechuť volit normální strany,tak je mi vás líto.To co se děje od poslední ch voleb je totální hnus a dno.

  7. Jestli to byl záměr, tak myslím že spočíval hlavně v tom ukázat se před volbama, to je prostě politika. Očkovat by se měli všichni nechat kvůli sobě a ne kvůli Babišovi.
    Jinak se mu divím, že se na to tady nevykašle. Měl by přestat vyrábět, zavřít nebo rozprodat svoje firmy, propustit ty tisíce zaměstnanců a užívat si peněz a rodiny. Všichni by byli spokojený, ne? Žádný dotace z EU, žádný pracovní místa, žádný potraviny…..

  8. Tomáš Mrkvička jak hodný strýček od oposlepenců : Babiš , Babiš , Babiš může za všechno v ČŘ , možná i v celém světě , protože jeho vláda děla stejná , nebo podobná opatření jako jiné vlády ve světě . Mrkvičko dokažte opak , aby jste nebyl za obyčejnou hyenu .

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *