2. 5. 2024

8 příspěvků u článku “Něco tady nehraje. Jeden PCR test stojí i desetkrát tolik než vakcína. “Novodobá fotovoltaika,” míní Šmucler

  1. Možná by bylo lepší, kdyby se pan Šmucler zasloužil o zubní lékaře ve středních, malých, ještě menších městech a v pohraničí a to ještě o zubaře se smlouvou se zdravotní pojišťovnou a nekecal do něčeho čemu nerozumí. Sám účtuje za ošetření tisíce, lépe řečeno desetitisíce a bude blbě kecat.

  2. zavřít je do domova seniorů na 1 měsíc – možná by si uvědomili jak se žije bezmocným občanům, kteří se nemůžou bránit !!! Kdyby u nás fungovali dobře soudy – tak by někteří papaláši respektovali soudy , protože by obávali trestů.

  3. Ale to se řešilo již na jaře 2021 že by měla být cena 1 Pcr testu do 450kč a že 50% by proplácely pojišťovny a zbytek každý sám za sebe kdy by od této platby byli osvobozeni pouze mladší 18 let a lidé kteří se ze zdravotních duvodu nemohou naočkovat vakcinou proti Covidu ! Je to prostě klasická Česká zlodějna tak jako ceny v obchodech – v Německu stojí 1kg Nutelly 3.8€ v Čr 350g 80kč lahvová Plzeň v Německu 0.99€ v Čr 24kč 15 pracích kapslí Persil v Německu 3.39€ v Čr 89kč atd.atd. Při poměru kupní síly Němcu jejich platum a duchodum je to v Čr mega zlodějna !!!

  4. No a to je ještě málo,dr. Peková uvedla že chtěly na začátku pandemie stanovit za jeden test 20.000,- Kč,ona jim to překazila když v soukromé laboratoři účtují cenu 1200,-Kč,takže jim překazila ten jejich vývar za testy,protože pak už nemohly nasadit tak vysokou cenu,proto byl ten humbuk že se někdo na začátku nechal testovat v soukromé laboratoři, a jdu blejt velebnosti..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *