29. 4. 2024

7 příspěvků u článku “Tálibán řádí naplno. Vraždí starce i malé děti, oznámil bývalý ministr obrany a zveřejnil hrozivé fotky

  1. No jistěěěě, jsme zcela zděšeni co nyní vidíme v tom Afghanistánů…..kdyby chtěli, tak by té amarické svoloči a jejich přesrávačum mohli dávno zakroutit krkama..včetně těch domácích zrádců…..doufám, že tito se amaričanům řádně odmění za záchranu….

  2. Taliban je jim milejší než ussáci, jinak by proti němu bojovali a padli v boji a šli rovnou do nebe a dostali sedmdesát pannen. Na to odvahu neměli, tak co s nima.

  3. A nejsou to náhodou fotografie z doby kdy jako kolaborant NATO ,,vládnul”? Já jen že ,,podřezávání” a jiné lahůdky se tam dějí už poměrně dlouho a jsou vlastně takovým ,,milým místním obyčejem” a zároveň mají fungovat jako ,,pas” pro každého ,,cestovatele” nebo ,,migráčka”.

  4. proč jste utekli proč nebojujete za svou svobodu hrdiný američané i NATO vám tam při hrdiném ustupu zanechalo zbraně za miliardy ono je lepší si hrát na uprchlíka natahovat ruce a starejte se o nás evropo zneužívání EU díky politickým zrudám je cesta do pekel celé EU doufám že se dožiju že za to bude spostu politiku trestáno zločin musí být trestán.

  5. To se dalo čekat, že se budou mstít a dělat “svůj pořádek”.A nějaké sliby? Kdo kdy viděl a slyšel od takových, že něco dodrží?

  6. Na chudou zemi se dost množí,rodiny běžně 5 dětí, je to možné takto dál? A bojovat za lepší zítřek nechtějí? Evropa prošla válkami, tak si oni tím projít taky musí, je to jejich životní prostor a muži si ho měli bránit a nenechat si vzít děti v 15 letech pro choutky těch zaostalců.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *