3. 5. 2024

17 příspěvků u článku “Johny Depp v Karlových Varech ukazuje nesmyslnost dnešní doby. Stačí podezření ze sexuálního obtěžování a člověk je odepsaný, ale usvědčený sexuální násilník už nevadí

  1. Blbko, není usvědčený násilník. To že prohrál spor s bulvárním deníkem, neznamená, že je usvědčený násilník. Naopak v US jiný spor v téže věci vyhrál.

  2. Jestli on nebude problém v tom, že Depp je ten, který byl obětí.
    Jediné, co soud potvrdil, bylo označení a to ještě v rámci toho, že se Depp soudil s bulvárem o to označení. Nikoli o to, co se dělo. Ten soud totiž teprve začal.
    Už teď ale Amber Heard hrozí vězení za křivá svědectví, je prokázáno, že důkazy tvořila uměle a internte je plný nahrávek, ve kterých se přiznává k tomu, že ona je ten násilník. Nebo vám snad useklý článek prstu, exkrementy v posteli a házení po někom lahví, přijde v pořádku?
    Jedinými pokrytci jste vy. Ignorujete to, že násilníkem je žena a tlumočité bulvární deníky plné senzace chtivých kravin.

  3. To že deepa pozval Bartoška do Varů svědčí pouze o faktu, že úroveň festivalu za penize všech daňových poplatníků klesla do skutečného bahna i morálního !

  4. Milá Karolino, než začneš sypat moudra na net , zjisti si laskavě fakta! On NENÍ A NIKDY NEBYL usvedčený násilník. Soudil se v Británii s bulvárem o hanlivý a poškozujici výraz. A prohrál ano. To je vše! Amber je kráva co nic neumí a snaží se ho zničit. Naštěstí pravda vyplouvá na povrch a díky bohu to dost lidí, i tady, začíná vidět. Až na pár výjimek, i tady bohužel…. Považuji toto za celkem slušný server. Nekažte to tedy, Karolino, chabými a lživými články s nějakými dojmy, ale zjištěte si jak se věci mají, než začnete psát. Děkuji

  5. on je taky postiže špinavou,falešnou,zákeřnou demokracii černá není černá,žena a muž přestanou existovat,rodiny sena ukor menšin terorizují zesměšnují,buzny,lesby mají zelenou,chtěji děti, děti ve školách se učí špínu ruzný skupin neziskovek,aktivistu sexualních grázlu,humus převládá v demokracii

  6. Tohle se stává, když se někdo vyjadřuje k věcem, kterým nerozumí. Depp není v žádném případě odsouzen ani nebyl žalovaný. To on žaloval je za pomluvy. A prohrál na základě pravděpodobnosti. Ne faktu. A jenom kvůli sexismu. to on byl obětí a tahle ta ženská, kvůli který se to celý děje, je sama nahraná na mobil s přiznáním se k tomu, jak ublizovala ona jemu. Ale to už nikoho nezajímá, že. K čemu fakta nebo důkazy, když mužeme slepě papouškovat slova jediný ženský.

  7. Depp nikdy usvedcen nebyl, prave naopak, jeho Ex byla usvedcena videem, nahravkami a fotkami z toho, ze ona byla ten nasilnik v rodine. Dokonce Johnnymu usekla kousek prstu. Amber je psychopatka a lharka (coz treba dokazuje, ze jednu dobu mluvila o tom, ze darovala nejakou velkou sumu na dobrocinnost, nacez vyslo, ze je to lez). Ta zena si vymsli, az to boli. Take proto je na netu petice, aby byla Amber vyhozena z Aquamen 2 a tato petice ma jiz pres milion podpisu.

  8. No nevím zda je usvědčený násilník, ale v každém případě měl mikinu s portrétem masového vraha a profesionálního revolucionáře a hlavně kamaráda a ministra Fidela Castra, kterým Che Guevara byl. Takže propagoval násilné hnutí a měli ho rovnou vyhodit. A pokud neví, kdo to byl, tak je to blb.

  9. Naucte se prosim jaky je rozdil mezi sexualnim nasilim a domacim nasilim, ze ktereho dotycny mimochodem pres Vase tvrzeni usvedcen nebyl

  10. Nezmyselnost tejto doby ukazuje autorka tym, ze aj niekto, kto nema schopnost vytvorit nieco hlbsie ako stupidny blogisek, sa moze presadit a mozno sameho seba nazyvat novinarom.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *