6. 5. 2024

12 příspěvků u článku “Očkovaní jsou inkubátory pro zlé mutace, říká Flegr. Virus bude ještě zhusta zabíjet

  1. Tak to je u pana profesora značný názorový posun, ale díky Bohu za to. Ještě nedávno na tomto webu v rozhovoru tvrdil, že má virus SARS-Cov-2 poměrně malý mutační potenciál, daný tím, že spike protein musí zůstat funkční, který mRNA vakcíny po jedné či několika málo iteracích snadno překryjí. Já tomu tehdy oponoval, psal jsem, že počet možností, jak může virus napadat buňky je sice konečné, ale přesto astronomické číslo.

    Takže – už je to opět jinak, nebo jen zmutoval a metamorfózu prodělal způsob, jakým pan profesor Flégr hodlá strašit lidi? Jistě to myslí opět dobře, chce nám prokázat dobrodiní – podobně jako Ivan ve známé ruské pohádce, když v podobě medvěda honí nebohé sběračky jahod.

  2. A Flégroj otrnulo už zapomenul na setkání s “fandou” a tak zase plká a nedá pokoj,jinak v normální společnosti by už seděl za šíření poplašných zpráv

  3. Na alternativních (konspiračních) webech už loni tvrdili, že lidé očkovaní těmi experimentálními sračkami se stanou výrobnou mutací a změní se v super roznašeče. Že by se další konspirace stala realitou?

    1. V době covidové je rozdíl mezi pravdou a konspirací cca 2-3 měsíce a neustále se zkracuje.

  4. Tak to je na žalobu pro podezření z tr. činu genocidy. Jestliže propaguji očkování a současně tvrdím, že očkovaní budou vytvářet smrtelné mutace, pak je asi něco špatně, že?

  5. Ten chlap je naše Nemesis. Jediný z odborníků, kterému věřím je viroložka Ruth Tachezy. Informuje věcně a nepanikaří

  6. Vy budete tvrdit, že my očkovaní jsme roznašeči????? Dejte si pozor, to je na žalobu a pokud se spojíme my , kteří se chovali zodpovědně a naočkovali se a žalobu podáme k soudu, tak se budete setsakra potit. No, já mám o vás jasno.
    A ještě- kdyby jste do republiky nepouštěli tolik cizáků odněkud z pralesa, tak by tyhle mutace tu nemusely být!!! I když synteticky se dnes dá vyrobit i prd.!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *