5. 5. 2024

13 příspěvků u článku “Vojtěch zvažuje konec roušek. Ignoruje však zásadní věc: očkované přenašeče

  1. Šaškárna v přímém přenosu pokračuje. Byl jsem na dovolené v Albánii. Jak jsme vylezli z letiště tak konec s rouškama. 15 dní svobody bylo k nezaplacení, paráda. Po návratu jsme se nechali otestovat(hlavně kvůli tchyni, která je vážně nemocná a leží v nemocnici), samozřejmě oba v pořádku.

  2. Jen ať roušky pan ministr ponechá,neboť na obzoru jsou nové a agresivnější viry,zatím v Indii .Nebude dlouho trvat a máme to tady jako mutaci delta.Virová ofensiva pokračuje se sofistikovanějšími zbraněmi nepřítele a bude zřejmě pokračovat až se zredukuje početní stav planety na pro Něho přijatelnou hodnotu.I když na roušky nadáváme,zvláště když je zapomeneme doma budou asi součástí oblečení této a budoucích generací.

    1. Tak jste vy normální? Vy vydíte budoucnost s rouškami? Nejhorší smrt je z vyděšení a já rozhodně nebudu žít zbytek svého života s hadrem na hubě.

  3. zdravotnictví se neřídí nejnovějšími poznatky o koronaviru a jeho šíření. Očkované lidi stále považuje za bezinfekční a umožňuje jim tak svobodně cestovat a využívat,ale to není z jeho hlavy je to všude ve světě takto

  4. A zase za to může Babiš. Na jaře nezajistil vakcíny, teď jich zajistil moc a kovidová opozice opět varuje

  5. Covidová mafie opět začne pracovat, aby alespoň něco na důchod získala. Ostatní budou chodit s hadrem na hubě až do vlastní smrti z vyděšení a dojdou úplně na mizinu. Těm vládním žvástům může snad věřit už jen úplný negramot. Kde máte zpravodajství o dalších nemocech? Proč neuvádíte ty tisíce, co jsou již mrtví na další choroby? Tam z toho nic nebude, co? Nevadí, že i očkovaní dostávají covid, přenáší jej, ale budou se všichni očkovat! Snad to má význam jen pro ohrožené skupiny. Co prodělaná nemoc a protilátky jako u jiných? Tady ty neustálé nepodložené tlachy, to je snad jen žert nevzdělaných a několika bláznů, kteří by měli navštívit Bohnice.

  6. Dokud nezačnou chcípat hovada,co si říkají vláda,bude vše stejný.Nezajímají je fakta a opatření mi připadají,jako lobby pro farmaceutický průmysl,různý kamarádčofty s rouškama,testama.Vyřešilo by to pár ozbrojených a pořádně nas.aných brigádníků

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *