29. 4. 2024

12 příspěvků u článku “Roman Prymula to vládě tvrdě spočítal. Nemuselo zemřít 15 tisíc lidí, oznámil a ukázal na jedno klíčové selhání

  1. Nemej obavy oni nas “tlumočníci” vyleci i z covidu ty blbe uz dalsi debil co jede antibabis — jeste , ze to nerozhodovali pirati ci kriminalnici SPOLU .A CO LOVE DOBRY NE ???? za chvili nas pozabijí denne ty cerny tlamy vic nez covid §§§§koalice –zavrit spatne nezavrit špatne – dat penize osvc spatne nedat spatne – rousky spatne bez rousky spatne – rozvolnit spatne nerozvolnit spatně – dluh spatne asi pirati maji ekonomicky zazrak leda okrasz´t lidi co si za socialismu zbudovali a muze nekdo prijt od piratů ke mě DOSTANE KALAČEM MEZI OČI .

    1. i HITLER se dokazal zastrelit tahle sebranka nas bude ničit pořád a stále §§§§§§§§datumy 38 39 48 68 a pak 89 ta nejvetsi tragedie naroda a republiky ale muze nastat dalsi rok 2021 vitezstvi piratů a spol .to uz by nedal ani MADĚRA a koubojové.

  2. Lidé nemuseli umírat pokud by je ,,obvoďáci” léčili. Tím že Vás někdo pošle na PCR test, poradí Paralen a jinak Vás prakticky záměrně ignoruje, to není léčba. A tato ignorace ,,jde za” KRIp.lem Kubkem a jeho juntou v bílých pláštích.

    1. Naprosto přesně, nezkusili vůbec nic. Pokud se objevil nadějný a snadno dostupný lék, šup, honem kampaň proti, aby nekazil vakcinační kšefty. Kdyby lidem rozdali vitamín D, zachránilo by to spoustu životů. Kdyby ministr Blatný nelhal o ivermektinu a jeho účinné dávce, obvoďáci by se tolik nebáli a mohli ho předepsat, stejně tak isoprinosin.

    2. Stejně tak se ani nenamáhají poradit lidem, kteří se očkují, aby si snížili pravděpodobnost trombózy nebo GB-syndromu (který způsobuje spike protein a tedy i Covid): Acylpyrin resp. vitamíny skupiny B, hlavně benfotiamin.

  3. Začnu tím, že nadpis je pravdivý. Tím to ale pokud jde o článek končí. Těch 15 tisíc mrtvých jde na vrub právě restrikcím a tzv. opatřením proti Covidu. Ti lidé zemřeli pro odkládání ostatní lékařské péče a pro ignoraci léčení Covidu praktickými lékaři a zanedbáním propagace zvyšování vlastní imunity. Do nemocnice se vozili pacienti až se selháním plic a hlavně se nesmělo chodit k lékaři. Dále zemřelo mnoho lidí ze stresu z neustálého strašení ve sdělovacích prostředcích. Pokud by byla uplatněna ještě tvrdší opatření byl by počet mrtvých ještě mnohem vyšší. Prymula je sobecké individuum a patří za mříže a je jedno zda vězeňské nebo do blázince.
    .

  4. Kam vítr, tam plášť. Kdyby tohle veřejně ventiloval již v tu inkriminovanou dobu a ne až “po bitvě”, viděl bych to jinak.

  5. Určitě nejsem fanda vlády,ale nepříjde vám že se tento “pán” chová jako hovado?

  6. Zásadní chyba byla neléčení při začátku onemocnění. Jsou protivirové léky i přírodní protivirové přípravky jenže pacienti v ČR nedostali NIC!!! ani doporučení co si mají sehnat. Internisti je nechtěli ani vidět, říkali “až vám bude zle zavolejte si sanitku”. Stát naprosto selhal a těch mrtvých na covid-19 je daleko víc než 40.000. U zemřelých starších lidí se ani nezkoumalo jestli mají covid, bylo to “přirozené úmrtí”. Čím se zabývalo po celou dobu MZČR je záhadou, asi ho vůbec k ničemu nepotřebujeme, asi by bylo dobré snížit počty jeho úředníků o 50 %, aby byl zbytek výkonnější!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *