2. 5. 2024

13 příspěvků u článku “Němci plánují zdražit benzín až o 18 korun, odhalil tajný vládní dokument. Může se tak stát už za pár měsíců

  1. Před pár desetiletími propagovali vládu “árijské rasy” a organizovali holokaust, dnes propagují ekologii a začínají organizovat vyhubení obyvatel Evropy. Asi nic jiného ani neumějí.

    1. Před pár desetiletími Hitlerovu válečnou mašinérii financovali angloameričtí židé, majitelé bank a korporací, kterým přes vidinu obrovských zisků vůbec nevadilo, že jejich chudší souvěrci jsou spalováni v nacistických pecích. Kdo myslíte, že teď stojí za agendou Green deal a dalšími destrukčními agendami, ničícími naši bílou civilizaci? Jsou mnohdy stejné rodinné klany, jako ty co financovaly Hitlera. Ještě tak před rokem na youtube byl dokument od BBC z roku 1998 pod názvem “Kdo financoval Hitlera”, kde to bylo podrobně popsáno. Poslední dobou na youtube děsně řádí cenzura a toho dokumentu si taky všimla, takže to video už není k nalezení. Dnes, v politicko-korektní době se to video někomu nehodilo do krámu.

  2. To se dalo předpokládat.Elektrodebilismus se musí prosadit za každou cenu a když to nejde dobrovolně,tak se hledají jiné cesty.Nejsnazší
    je cesta zdražování PHM,která přinese dva efekty.Ti co byli doposud na vážkách zda elektronesmysl koupit to usnadní jejich rozhodování.
    A ti,kteří na to nechtějí přistoupit si pěkně připlatí a doplní státní kasu,aby bylo z čeho platit plaváčky.Jak dlouho si ještě lidé nechají kálet na hlavu?

    1. Vždyť to vidíte sám ?! Co mužeme chtít když 18% idiotu volì Piráty+Stan další 4% Top09 a 2.5% Zelené !! Jedna strana horší než druhá a zkáza pro Čr !!

  3. já myslím že dojde na lopaty,vidle zločinci EU nedají pokoj pokud nedostanou pořádně přes hubu to se týká i zelených,aktivistu a retarda Grety

    1. To měli udělat Evropané již v roce 2015 teď je možná již minutu po 12 ☹Pokud lidem nedojde že volbou Pirátu+Stan nebo volbou Top09 či Zelených zničí tu to zem a nebude cesty zpět !!! Bohatě stačí co za 3 roky předvedli Piráti v Praze !!!

  4. Nechal jsem si od německé firmy udělat koupelnu. Perfektní práce, dodržený rozpočet i termín. Jen mi do sprchy zavedli i plyn. Starého psa novým kouskům nenaučíš.

  5. To neni realne, protoze stim souvisi vse, zdrazite benzin, zdrase doprava, zdrazi se , jidlo atd.,atd.. Lide vyjdou do ulic a bude zle. Normalni nemec to nepripusti. Ziji v nemecku uz 10 let a znam nazory nemcu. Navic se blizi volby.

  6. Do hajzlu s Německem a celou EU !!! Ti Skopčáci za posledních 6 let zkurvyli co mohli a dostali Evropu do pruseru s migranty do pruseru se zdraženim plynu do pruseru s ekektro auty a pokračují dále !!! Svět se řití díky několika pošahancum do pruseru z kterého se již nedostane !!! Proboha lidi prober te se a řekně těm eko teroristum vítačum migrantu NE ! Hlavně nevolte Piráty Stan Zelené Top09 !!

  7. Tak jsme si pomohli,rozhádat se s Ruskem zásluhou politiků koalic a zaprodání rafinerií Polsku vládami minulými. Ani ty Dukovany nebudou levné,pokud vůbec budou.Takže odsraňovat daň z elektříny nemá cenu,bude i dražší,jako plyn.
    Poděkujte si sami těm,co jste si zvolili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *