28. 4. 2024

16 příspěvků u článku “Sotva opravená D1 už se zase bortí. Napíše prezident Zeman vytýkací dopis Andreji Babišovi?

    1. Mate pravdu kdyby se mohli pouzit finance co rozkradla ods tak mame dálnice zlatý a svodidla stribrný.Ono delat neco po kriminalnicich z ods je vzdy težké.Za ods byl kilometr dalnice dražší nez kdyby se to stavelo na MARSU .

      1. Čest práci, ty starej zasranej bolševiku, když už jsme teda u toho tykání. Která strana má v gesci ministerstvo dopravy, ty jelito?

  1. Panečku, to je skandál nebývalých rozměrů, celých 130 metrů dálnice má problém s praskajícím betonem. To tady v historii ČR ještě nebylo. Doposud byly veškeré novostavby dálnic tip ťop, sice jsou některé v délce několika kilometrů zvlněné jak africká savana, ale to nevadí, Řebíček z ODS je stavěl za pouhých 300 milionů za 1 km. Teď se sice staví za 170 milionů korun za 1 kilometr, ale kritika musí být zdrcující. Volby se holt blíží.

  2. Havlíček nemá čas se tomu věnovat, studuje teď psychiatrii, aby mohl napsat posudek na mladýho Babiše. A navíc opozice do toho betonu určitě přimíchala nějaký svinstvo, to je tutovka a kampáááň.

    1. Havlicek ministr vseho !! A vse u nas na h…o ! A ten zmetek BURES? UZ aby byl v teplakach aspon na BORECH !!!

  3. Nechci se nikoho zastávat,ale bulvár dělá senzaci tam kde není,je to v záruce a zjištěnou vadu odstraněj,tak jde o co?,a srovnávat to s bordelem v práglu je jaksi mimo,ale muže za to bureš,?kolik se zvládlo dálnic před 10lety za vlády ods a spol?

  4. zase smažka napojená na piráty Kulhánek copak trole Babiš dělá dálnice už nevýš jak poškodit,pošpinit Babiše nic platné díky takovým skorumpovaným novinářum kteří tolik let lžou,učelovkyšpinění zvedá preference Babiše a to je dobře.Včera vyžrané prase Novotný postižený ještě huř než Babiš junior kvičel ako to prasce já nic já muzikant a ovar se mu lží klepal

    1. Pan premier dělá dálnice. Vždyť se chlubí všude kolik jich postavil, ani nezmíní kolik přispéla EU protože na blogu je málo místa to napsat, opravenou D1 dokonce prohlásil za dalnici novou. Za vady ale opravdu nemůžem protože na dálnice chodí v noci zlovolna opozicem poskozuje jim aby mohla proti schpnému a úžasnému AB vést hnusnou kamoáň.

  5. Ano. Babiš neumí házet lopatou a proto dálnice popraskala. Že se nikdo nestará o Ostravské vlnky postavené za vlády ODS. Dosud je nikdo neopravil. Asi za to může zase Babiš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *