29. 4. 2024

8 příspěvků u článku “Skandální odhalení českých olympioniků. Snažili se falšovat testy, čímž mohli ohrozit celou olympiádu

  1. Vážení Nauschové, Neusserové, Kejvalové a další, co takhle se vrátit ke kořenům sportu? Proč Vám má obyčejný člověk přispívat na Vaše olympiády, mistrovství světa a další akce, když si sám svoje sportovní aktivity musí platit z vlastní kapsy? Peníze na amatérské oddíly a jejich trenéry nejsou, ale za podobné komerční akce se utrácí milióny. A český sport na to v brzké době dojede.

  2. Ta opatření si dodnes neuvědomuje spousta lidí. Jezdím hodně tramvají a vidím to dnes a denně. Chirurgické roušky má polovina lidí, přestože jsou k ničemu. Mají se nosit pouze respirátory, nebo roušky z nanovláken. Polovina lidí má “hadr” pod nosem, nebo pod bradou. Někteří vůbec nic.
    Tak proč by sportovci potažmo bafuňáři měli být vyjímkou a být poctiví?
    Takhle se toho viru jen tak nezbavíme. Lidem chybí pokora, slušnost, ohleduplnost, disciplína. Chovají se jako utržení ze řetězu.
    Přeji všem hezký den.

    1. Tak proč jsme na rouškách zvládli naprosto perfektně první vlnu, zatímco na respirátorech jsme se vzápětí stali nejhoršími na světě?
      Obávám se, že příčinná souvislost je tam naprosto jasná. Respirátory jsou jen byznys, pro který je ochrana lidského zdraví irelevantní.

      1. Že by mutace viru na kterou už rouška nestačí? A že by při první vlně byli lidé disciplinovanější? A virus se šířil pouze na omezeném území? (Několik zavřených obcí.)
        To potom každý musel nutně ven na dovolenou a natáhlo se to do celé země.
        Když dnes hlupáci věří odborníkům typu Czáková, Volný, Landa apod., tak se nelze divit tomu, že to zde vypadá, jak to vypadá.

  3. Pokud je pravda, co řekl pan Nausch,
    tak to svinstvo jde i za všemi, kteří tu “super radu” dostali a evidentně poslechli. Nemám slov 👎

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *