1. 5. 2024

19 příspěvků u článku “Odchod Polska z Evropské unie může být rychlý, varoval Tusk. O konci v EU se mluví také v Maďarsku

  1. Jestli se někdo těší, že se Babiš a jeho parta přidá na stranu Polska a Maďarska, tak se šeredňě mýlí…..ten je zalezlý v Bruselské a americké zadeli až po uši…

  2. Lejno a její spolek kašparů bez odpovědnosti za svá rozhodnutí se chovají jako rakovina. Budou škodit unii až do jejího úplného rozkladu.

  3. Před pár týdny to samé bylo slyšet z Maďarska. Zdá se, že v některých zemích pohár trpělivosti s bruselským diktátorským panstvem už přetéká.

  4. EU není žádná výhra. Ta nařízení, která vymýšlí jsou absurdní. Problém je, že náš stát není samostatný a nikdy bohužel ani nebude, proto vystoupení by mělo rozsáhlé důsledky na ekonomiku a není moc reálně. Co nám zde patří? Co vlastně vyrábíme a exportujeme? Většina firem je zahraničních.
    Jsme závislý na tomto faktu. Ono čerpání možných dotací pro velké firmy je fajn. Jen malé a střední na ně moc nedosáhnou.

    1. samozřejmě by bylo lepší kdyby se rozpadla sama, vystupovat po jednotlivých státech bude běh na dlouhou trat. Ale aby se rozpadla tak se musí projevit nespokojenost a odhodlání ne se nechat ukolébat malým ústupkem.

  5. zločiný gang EU zničí evropu kdo vám dal právo vyhrožovat polsku když nebudou dodržovat pokyny zločincu nedostanou poláci peníze to si nedovolili ani komunisti v RRHP co si myslíte šaškové vlez ryt trolové že si to občané nechaji libit

  6. Kdyby se EU rozpadla a začaly státy fungovat jen na vzájemném obchodu a spolupráci bez nesmyslného diktátu, bylo by to ideální. Bohužel, “Brusel/EU” a hlavně Německo si vybudovali velkou závislost ostatních států na jejich ekonomice a tím pádem i možnost diktátu. Tím nechci říct, že vystoupení není možné – je, ale bude tvrdé i přesto, že jsme si zatím zachovali svou měnu, ale jinak už nám tu skoro nic nepatří. Přinejmenším aspoň během první dekády. Pro Němce jsme velký zdroj zisků, kterého se nebudou chtít vzdát a budou se mstít stejně jako Británii, kde stále věřím, že se přes všechny počáteční problémy dostane během pěti let. My starší to nějak doklepeme, ale mladým není co závidět. Na druhou stranu – je to i v jejich rukách co si zvolí. ( i když u nás to je celkem jedno – ať volí kohokoliv z nabídky – vždy volí zloděje a prospěcháře, kterým o tento stát a lidi vůbec nejde…jen o vlastní koryto – a po nás potopa)

  7. Né to určitě né,budeme v unii až do jejiho hořkého konce a ještě pár let to konci budou evrosirotci od pirátu žalovat na spoluobčany

  8. Ideální by bylo vystoupení celé V4, případně s dalšími státy. V podstatě okamžitě by mohla být vytvořena alternativní unie jen pro volný pohyb osob, zboží a služeb a nic dalšího. Tedy toho jediného pozitivního, co EU dělá.

  9. Já bych chtěl taky z tý totalitní EU vystoupit a všichni v mém okolí,tak snad se to Madarsku a Polsku povede,držím palce ! A pak snad ovce z Česka taky prozřou a odejdeme taky ještě dřív než se ten moloch a kočkopes rozpadne.

  10. poláci zítra jdu do kostela dám svíčku aby se vám podařilo vystoupit s EU zločinecké organizace falešné,zákeřné demokracie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *