28. 4. 2024

16 příspěvků u článku “Rodí se nová koalice. SPD chce jít do vlády s ANO

  1. Otázkou je, jestli se po volbách do sestavování vlády nebude zase srát Německo. Už po minulých volbách Merkelová Babišovi zakázala koalici s Okamurou, přímým telefonátem. Prozradilo to pár poslanců ANO i třeba Foldyna. Babiš byl po tom telefonátu vyvedený z míry, bledý jako stěna, zpocený a celý se třásl. Baba Adolfa má bohužel na Babiše páky. Babiš má v Německu svoje firmy a pro babu Adolfu není problém zničit firmy východního oligarchy z podřadné kolonie, novodobého protektorátu Böhmen und Mähren, na západě dnes zvaného hanlivě Czechia. Mezinárodní právo na ochranu investic platí jen pro západní firmy.

    1. Ten to krát má Merkel smulu ! Za 1.končí ve funkci vrchní Führerky za 2. Pokud Spd získá 13 a více % bude jasnou a první volbou na spolupráci ve vládě a hlavně když Spd chce křeslo ministra práce a socialních věcí aby zamezili dalšimu vyhazování peněz na ruzné podpory pro politické neziskovky vítače migrošu pro cikány feťáky atd. !!

  2. Pokud ANO získá více než 29% a SPD 13.5% pak by to bylo zcela logické a stačila by jim podpora jednoho z té trojice – Přisaha Čssd Komouši podle toho kdo z nich se dostane do sněmovny ! Nejnovější pruzkum ukazuje že při samostatné volbě by Ods měla jen 10.4% Top09 4% Kdu-Čsl 3.8% tak že zcela učelový nevolitelný slepenec a Piráti ? Největší zcela novolitelné zlo od dob komoušu v roce 1948 !

  3. No paráda vládnout tu bude slovenský estébák s polojaponcem. Qvo vadis Česká republiko. Už tam chybí jen SAPA strana drogové mafie. Panebože ten Klaus to tu ale podělal.

    1. No , už tam chybí jenom pitomý Josef . Ty , za to , že ze sebe děláš vola seš od někoho placený a nebo to máš od narození ?

  4. Inteligence voličů ANO a SPD je opravdu smutná.Volit sprostého Babiše a proruského sráče může volit jen sprostý,nevychovaný,vlastizrádný hovado.

  5. Tak to bude výhra.
    Domníval jsem se, že SPD s ANO nesympatizuje a vládne mezi nimi spíše rivalita.
    Co se týče voleb. To je jedna velká žumpa.
    Opět se bude volit menší zlo.
    Jako zaměstnanec bych se přiklonil k levici, jenže dneska už ani jedna ze stran není čistě taková či onaká.
    Vůbec nevím koho budu volit. Pravice/levice. Dneska se to mu tak už ani nedá říkat. Je to populismus v ruku v ruce s demagogií, za kterými stojí prosazení vlastním zájmů.

  6. proč ne copak SPD není zvoleno demokratickým spusobem do voleb jde sama za sebe nepropojuje se se špínou ruzných slepencu,lhářu,tunelářu,udavaču má svojí politiku která se spoustu voliču líbi to se nemuže říc o pirátech pakáží lží
    intrik,udávání jen se dostat k moci to samé nejhorší nejzákeřnější strana TOP s Pekárovou arabistkou,vítačkou migrantu propojená s piráty alkivisty,Kalousek zloděj zlodějská se vrátil do poslanecké sněmovny dostal kartu na sněmovní kantýnu k levnému chlastu,žrádlu o to všem zrudám politiku opozice jde dostat se ke korytum levnému mlaskáni. tak že volte mlaskajicí politiky

  7. Chtěl bych poprosit ty diskutéry , co pořád melou jako kolovrátek pořád dokola , že Babiš je StBák nebo že krade dotace , aby si zjistili pravý stav věcí a přestali ze sebe dělat pitomce . Představte si , že dotace bere Jurečka KDU ,Švarcenberk TOP09 a v podstatě všichni , kdo hospodaří na půdě . O StBácích podle všeho nevíte nic a to víc to roztrubujete . I vaši rodiče , pionýři , když se vrátili z dovolené v zahraničí museli napsat zprávu . Podle vaší “logiky” jsou i oni StBáci .

    1. yes i po mě chtěl ředitel učiliště sepsat s kým jsem na dovolené v Západním Německu v roce 1982 mluvil. Dal mi sešit a povídá : ,,sem budeš psát vše co uslyšíš a povíš”
      řekl jsem ,,ano” a sešit hodil do koše. Nikdy už pak jsem v ředitelně nebyl.
      A.K.
      PS:německy jsem uměl pozdravit a poděkovat.

  8. Vždyť Pitomio, jde jen tam kde mu z toho kápnou penízky. Nic jiného jej nezajímá. Je to populista a lhář

  9. Pitomiovci stejně jako Piráti v žádné vládě nebudou. S nimi se vládnout nedá a oni to vědí. Teplá sesle v Parlamentu a můžou kecat ce se jim zlíbí. Volit je nemá smysl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *