6. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Babiš už s ČSSD nepočítá, ví Maláčová. Nahradí ji ODS. “Stanjura se už představuje jako ministr Babišovy vlády, rozjedou smrtící stroj”

  1. Takovéto informace jsou smrtící pro Babiše a ANO. Když volíš ANO, volíš tím ODS. Tímto přijde Babiš o fůru voličů, kteří raději přejdou k SPD. Ti zloději opět ve vládě, fuj,fuj,fuj! Volíme SPD.

    1. Přesně tak je potřeba ve velkém volit Spd aby s alespoň 14% mohli dostat v budoucí vládě jediné křeslo o které stojí – ministra práce a socialních věcí !!! To bude ušetřených stamilionu za seškrtané podpory cikanum feťakum politickým neziskovkám 😁

    1. Fiala a Babiš se vzájemně nesnáší. Takže vyloučeno. Vondra by šel do vlády s ANO, ovšem bez Babise. Ale někteří členové a voliči ODS by koalici s ANO uvítali a dle všech průzkumů má tato případná koalice větší podporu než Spolu.

  2. Zda se mi neuveritelne, ze Malacova a jeji “ja, jen ja” muze jeste nekdo vubec brat vazne. Blbka, ktera nikdy mimo statni sektor nepracovala tady bojuje za prava obcanu? Tu asi nikdy normalni kamaradi( stejne jako trubku Hamacka) nevzali do kolektivu. Snad uz za mesic o ni nikdo nikdy neuslysi. 🤦‍♂️

  3. ta fena maláčová je opravdu hodně jednoduchá ona si opravdu myslí že čobol je tak hloupej aby se paktoval s tou verbeží ze spolu ona je jak ten hamáček ten si také o sobě myslí jaký je to gigant ale v podstatě je jenom hov.. na podrážce

  4. Ač jezdím na kole mě sere nápad socdemáka Dolínka o tom 1.5 metru při objíždění proto to že socdem spadne do propadliště dějin mě naplnuje zadostiučiněním

  5. Tato hysterická paní je zcela mimo. Už ví že nebude mít ani poslanecký plat a tudíž korýtko, tak kolem sebe kope.

  6. Už jen představa,že by inteligent Stanjura měl být nějakým ministrem
    by byla pro Babiše sebevraždou. To by jej voliči rychle opustili.
    Stanjuru si dost dobře dovedu představit jako komika vystupujícího v nějakém kabarertu,jako ministra ale nikdy.Je to stejně komická figurka jako byl Bárta.

  7. Venezuelka pláče, až se jí podbradek třese. No poplač si ty ludro, zanedlouho tvé nářky nebudou nikoho zajímat. Ta odporná osoba má jediné štěstí, že nikomu nebude stát za to do ní ani kopnout, jinak by si asi jako ,,civil” bez ochranky asi docela ,,užila”.

  8. Maláčová se svou rozhazovačností a snahou se za každou cenu zviditelnit, přispěla nemalou měrou k současné inflaci. Rozdávat peníze bez jejich podložení hodnotou je naprostý nesmysl. Zvlášť by mně zajímalo jejich zhodnocení ve školství, kde se každý předbíhá v navyšování platů a výsledky žáků a studentů jsou tristní.

  9. Už se těším, jak po volbách bude soudružka dojička Maláčová prodávat Nový Prostor na plný úvazek!

  10. Babiš už s ČSSD nepočítá. Nejsem stoupenec ČSSD to ani omylem,ale aby se Babiš-Bureš nepřepočítal a někdo vůbec počítal s ním. Ten scénář se mi zda reálný ANO třeba vyhraje volby i když zřejmě těsně. Bude ale na 100 % potřebovat koaliční partnery a zde může pro Bureše nastat velký problém. Někdo se třeba najde kdo by šel s ANO do holportu (SPD,Přísaha) jenže s ANO ano ale bez Bureše a co bude nyní pane Bureš ? Jak to budeš řešit ?Menšinová vláda je k ničemu partnery budeš potřebovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *