29. 4. 2024

9 příspěvků u článku “Je Miloš Zeman schopen vykonávat svůj úřad? Jeho pravomoci může získat Andrej Babiš

    1. TO JE KDO ?? VYMLETI AMERICANI ???ASI NE §NEBUD trapnej uz to je k smichu zeman babis rusko putin lukasenko ani to nebaví radsi stokrat rusko nez ty dementy na zapadě§

      1. Rusáci!! Varoval před nimi už Karel Havlíček-Borovský, bývalý rusofil. Po své návštěvě Říše Zla zcela změnil názor a ve svých fejetonech psal. že naše místo je jedině v Monarchii, že jsme , díky Bohu vlastně germáni! To ty nevíš , co? Škoda , že spojenci pomáhali Stalinovi a ne Hitlerovi.

        1. Kdyby spojenci pomahali hitlerovi okopavas brambory ci repu ta Uralem ty debile § tam melo byt nase misto pokud by nas neprohnali kominem ale kdu a top je obdivuje NEMCE §§ZAPAD je ksindl uz pred koncem valky byli ochotni se spojit proti rusku PAK PRISEL LEPSI NAPAD od nacků zalozit EHS a znicit zeme ekonomicky ne silou jak pohlouplej hitler a funguje to dnesni eu 4 rise je dukazem .

        2. jsem presvedcen pokud budou vladnou vymastenci pirati a podobni dockame se misto sochy VACLAVA sochy hitlera v PRAZE jeden debil uz udelal sochu vlasovcům

  1. Otázka nezní, zda je M.Z. schopen vykonávat funkci prezidenta. Všichni víme, že ne. Otázka je, jestli je vůbec schopen vykonávat aspoň potřebu v místnosti k tomu určené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *