4. 5. 2024

23 příspěvků u článku “Plán s vakcínami nevyšel, covidu nás nezbaví, říká imunolog. Mohou ale zachránit seniory se špatnou imunitou

  1. Hmmm, mohou zachránit seniory. Taky je mohou šupem poslat na onen svět. Už teď si všímám v okolí, že mizejí důchodci nějak častěji. V centru obce se furt střídají parte jak na běžícím pásu a nejen důchodců, ale i lidí před důchodem. Přitom teď covid ještě neřádí, takže by na něj neměl kdo umírat. Čím to asi je? Že by to očkování nejohroženějších skupin byla taková skrytá hybridní forma důchodové reformy?

    1. Máte pravdu. Během jarní vlny u nás visela dvě max. tři parte najednou, během prázdnin několikrát i pět.

    2. Jo jo “lubajs”, daří se jim to, zřejmě dobře promyšlená a prováděná důchodová reforma…

  2. očkovaní jsou přenašeči, o tom žádná ..i laik ví, že se v době epidemie neočkuje…ani proti chřipce…protože se pak vytvářejí mutace….

  3. Pomalu, ale jistě se připouští, že všechny ty vakcíny za miliardy jsou na hovňajs, ale politici neustále tlačí na další a další kola očkování. Stejně jako vyplouvá na povrch, že elektroauta jsou cesta do pekel. Firmy je stahují z provozu, protože jsou nebezpečná (hoří z naprosto neznámých příčin), výroba je prodělečná, likvidace zatěžuje přírodu více než spalováky, ale zelené politické mozky furt jedou svou debilní “písničku” bez ohledu, že Evropu ekonomicky položí a přírodě stejně nepomůžou, páč jsou to jen takové kosmetické korekce. V Evropě snížíme emise o pár jednotek za neskutečnou cenu… a souběžně se zvýší emise v Číně a třetím světě o stovky jednotek…. a to se vyplatí.

  4. To že očkování je podvod jsem vědel od začátku. Bóže jak jsem chytrý že jsem se nenechal přemluvit…

    1. Člověk nemusí být zrovna Adam Bernau na to, aby nekoupil předraženou deku ,,z pravé ovčí vlny”, nebo ,,nerezový hrnec” z hliníku.

  5. Pamatuji si že i na tomto ,,MIXu24″, ještě nedávno ,,šéf menzeSS”, jistý ,,uznávaný odborník” Smejkal tvrdil, že očkovanec nejen že nemůže onemocnět, ale s naprostou jistotou nemůže ani Cov-19 šířit. Potom co se ukázalo, že tento ,,prodavač deště” lhal, nevím jestli cíleně nebo je jen hlupáček, se ,,začalo tvrdit” že ,,vachcínka” alespoň ,,udělá tečku”. A kupodivu i toto se ,,ukázalo” jako 3,14-čovina. Dnes se alespoň tvrdí, že šmakuládička zabraňuje hospitalizaci, což je také blbost. No a dnes existuje ,,kampaň” za alespoň 9%, něco ve stylu, přesvěč kohokoliv a dostaneš tenisky. Dušek do ,,očkování” navíc ,,hodil vidle” předčasně tím, že v záchvatu upřímnosti řekl že i ,,waxíci” brzy přijdou o svá privilegia. No bude ještě legrace.

    1. Smejkal je osel,Maďar zase profituje na distribuci vakcín , atd…Je to jen kšeft s nebezpečnou látkou

  6. Kdy už konečně dostanou slovo moudří lidé? Přestane se testovat a covid zmizne. Bude z něho normální chřipka. Nutit lidem očkovací látku, která se teprve testuje do r. 2023🙈, šílenství, dávek má být 8,jsem četla. Nikdo nenese zodpovědnost. Odhodme zobaky a strach❤️✌️

  7. Neočkovat děti je jedna věc, ale neustále chodit s malými dětmi na šťourání do nosu vždy, když se jde do restaurace, do bazénu, do kina, do kempu… To není normální. Naše děti už raději ani nikam nechtějí.

  8. Je to jednoduché, tedy aspoň v Česku. Nebyly vakcíny a mohl za to Babiš. Jsou vakcíny, ale mladí se nechtějí očkovat. Zase za to může Babiš. Vakcinace nemá tu účinnost jak si odborníci mysleli-opět to může Babiš. Za všechno může Babiš. Svět podle opozice!

    1. Vy znáte někoho jiného, kdo je odpovědný za výběr ministrů a za jejich práci? Pokud vím, je to premiér. A teď otázka soudruzi “kdo je premiér?”

  9. Očkovaný šířil virus u Alfy cca. 20 x méně než neočkovaný, s Deltou a dalšími už je to jinak, každopádně u očkovaného vážný průběh téměř nehrozí, o což hlavně jde, kolektivní imunita je samozřejmě nesmysl, té bychom už nedosáhli ani při očkování povinném, jen poznámka k p. Šinkorovi, zřejmě nevědomky propaguje očkování jako nikdo jiný, protože nedostatkem vitamínu D trpí tak 3/4 populace, obézní je každý třetí a zdravě žije možná pár procent obyvatel.

  10. Ať si očkují 60 plus a ostatní nechají žít a co očkovaný může to přenašet?Asi ano,tak se netestují to je logika tady,to je ta jejich tečka,proč tedy čísla stále stoupají

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *