5. 5. 2024

33 příspěvků u článku “Spekulace o duševní nemoci Joe Bidena sílí. Bílý dům ho raději odstřihl uprostřed věty, zapomněl i jméno premiéra

  1. Nejlepsi prezident usa byl JFK bohuzel musel byt odstraněn – chtel opravdu něco pro lidi stát a udelat Ameriku trosku jinou aby byla opravdu svoboda demokracie .

    1. Byl zavražděn agenty KGB , rudý blbe. Nejlepším presidentem byl na 100% Ronald Reagan! Bez jediného výstřelu polžil rusáky na lopatky! True story you moron!!

    2. Zkuste si zjistit jak byl zvolen, o pomoci italske mafie, podvodech s hlasy. Vedel kdo mu pomaha a take proto mel stejnou milenku jako jeden mafiansky boss. Duvod jeho smrti byla prave mafie. Robert Kennedy i kdyz dobre vedel, jak se JFK dostal k veslu, tak mafii vyhlasil valku. Sral je Robert, ale smrt prezidenta zarizla i Roberta. Zajimava historie. Nakonec i ten co strilel a ten, co ho zastrelil byli napojeni na mafii.

  2. Někdo tomu říká post demokracie, já tomu říkám zombie demokracie – nesvéprávný president cenzurovaný svými podřízenými.

  3. Dobrý den, prosím co tu řešíte, ten pán má počáteční stavy demence to je od jeho vyjadřování a vzhledu realita, další komentář je zbytečný, zdravim😩😩😩🤔🤔🤔😂

  4. Dementní bidet odráží skutečný stav emeriky. Dementní prezident, dementní stát. Je lepší, když prezident má nemocné nohy, ale hlava je geniální, než když běhá jako srnec, ale má nas ráno v hlavě.

    1. Dobrý den pane Franto, napsal jste to přesně, plně s Vámi souhlasím. Naše opozice by volila radši krásného prezidenta ale jak je na tom v hlavě ji nezajímá, dokonce by volili nejraději něco podobného jako v USA .Ten se dá lépe ovládat. Náš prezident má zdravotní problémy ale zdravé myšlení .

  5. Si pamatuju když vyhrál volby jak se američani na ulici radovali úplně unešení byli jak kdyby každému přistálo na účet milion dolaru a teď mu dávají mute 😀 😀

    1. Tak teď jsem se opravdu od srdce zasmála, byť je to defacto smutné. Ono to nedostatkové zboží by se dalo rozšířit i na normální, slušné politiky.

    1. No, tvoje cestin byt skutecne True… a co je lepsi? Zdrava hlava, nebo telo. Za me hlava. Takze Biden je pro me odpad… se Zemanem dost nesouhlasim, ale vysmivat se cloveku na voziku? No, karma funguje. Az budete sam na onom voziku, dejte si par facek…

  6. Stejně je divné, proč mafie deep state protlačila do úřadu prezidenta nejvyspělejšího státu světa dementního staříka nad hrobem. Že by neměla žádné schopné kádry? Anebo jak je u mafií zvykem, skuteční šéfové nechtějí být viděni a dopředu nastrčí loutky. Washington, Kennedy nebo Reagan se musejí v hrobě obracet, co je to dnes prezidentem USA.

  7. Těžce nemocná loutka vládne v nejmocnější zemi světa, jak tristní. Mají , co chtěli, Trump jim nebyl dost dobrý, tak teď jsou pro smích celému vesmíru.

  8. Mix24 začíná být čím dál trapnější a lacinější. Před 3 týdny jsem vyslechl v originále na CNN Bidenův ca 20 minutový projev, kdy mluvil brilantně naprosto z fluku a bez pohledu do papíru a vše dávalo naprostý smysl. V porovnání s předchozím prezidentem Trumpem, který nebyl schopen pronést tři složitější věty za sebou je Biden geniální řečník. V porovnání se Zemanem je Biden v kondici vrcholového sportovce.

    1. Těch 20 minut bylo možná těmi posledními ,,světlými okamžik” jeho života. P.S. Jako celoživotní ,,politik” je schopný žvanit nepřetržitě, ovšem texty už se mu občas pletou, což u stařecké demence není vyjímečné.

    2. Asi neznate moderni cteci zarizeni, ze? Jake papiry??? To neni uz 15 let. A cist neco a nebo mluvit z patra je sakra rozdil. Ten jeho miloucky prebret, jak se to oznacovalo u nas, kdy vnucku oznacil za mrtveho syna, to je pro vas ok? A mozna je na tom fyzicky lepe, nez Zeman. Ale jejich hlavy jsou na tom opacne.

  9. Nevím, proč si volili na tak významné místo starce nad hrobem, který to má za pár než bude čuchat ke kytičkám zespoda.

  10. Vždyť je tam jen jako stafáž pro Kamalu, nikdy by ji nikdo nezvolil, ale jakmile stařík ,,škrábne papučema”, tak se i bez voleb do křesla dostane. Progresívní komouši se konečně dočkají černé prezidentky a USA bankrotu.

  11. Je zábavné sledovat kolik českých joudů, z nichž většina není schopna porozumět mluvené angličtině, je odborníky na Bidenovo zdraví (které v Americe ani ve světě není nijak zvlášť zpochybňováno). A to na základě jednoho dvou přeřeknutí. Ono, když člověk musí dávat rozhovory neustále, tak by bylo spíše divné, kdyby k nějakému přeřeknutí nedošlo (pokud tedy řečník není stroj).

    1. Není to jedno přeřeknutí, ale je jich zaznamenána spousta. A jsou to věci dost podstatné. Osobně by mě zajímalo, jestli ještě trefí na WC, nebo ho tam už musejí vodit. Občas se totiž stane, že pacienti se senilní demencí nebo Alzheimerem netrefí na WC ani ve vlastním bytě.

      1. Hodně si pleteš realitu. Na WC netrefí Miloš Zeman, který tráví celý den v pyžamu. Zatímco Biden cely den tvrdě maká, dává jeden rozhovor za druhým, dělá spoustu náročných a těžkých rozhodnutí, cestuje z místa na místo atd atd. To by unavilo i mladého, zdravého člověka a klobouk dolů před Bidenovou kondicí.

    2. Jak často si pleteš svoje mrtvé děti s vnoučaty? Pokud často, tak jsi na tom stejně a prostě trpíš demencí.

  12. Takže Trump bvyl blázen, Biden je duševně nemocný, takže jak to vidím já, jediný normální politik zůstal Putin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *