2. 5. 2024

15 příspěvků u článku “Andrej Babiš má v ČNB trojského koně. Ohrožuje stabilitu cen. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. Kunní xicht, tatar Babiš je větším nebezpečím pro Čechy než Heydrich&Stalin&Gottwald dohromady!!!

    1. Člověk se vzdy pobaví a zasmeje tvym debilitám pokracuj ale je to slabý zkus neco lepsiho babisak uz je ohraná deska – jeste NAM napis jak obdivujes nacka havla a debilni piratstvo a spolek SPOLU kriminalniky a je to celé urcite maji TVŮJ hlas zapomenuls na zemana putina lukasenka a rusko a poslat NAS do kldr ci na kubu nebo do Ruska .Proc TĚ nevzali do klipu ty herecký ŠMÍRY ala BANÁNY MOHL SES nam UKAZAT v celé své kráse.ME je VAS havloidů az líto nikdo o VAS nestoji a nema VAS rád ANI SE NEDIVIM .Ono porad mlet ty havloidni hovna dokola ale taky dá práci to je fakt .MUZU se zeptat delas to za penize ci ses opravdu tak méně chytrej ????to neni prece mozny aby byl nekdo takovej na svetě – TY MUSIS BYT Z NEJAKY NEziskovky CI jinak okradas stat neco jako clovek v tisni a nedelas u idiota CEMPERA ?NEBO SNAD DELAS V MOLOCHU čt – nezlob se a neurazej se JA ti to musel napsat to se nedá.JO vidis to jeste jsi zapomenul novou havloidni mantru babisak masovej vrah na to uz najel i ten vykulenec ze STAN .RIKA ti neco HUMPOLEC a dubcek ano to je prace havla to on je vrah !!!!!!!dubcek toho vedel velice mnoho a rikat ti neco o sacherovi rumlovi asi nema cenu ty ses asi jedinej co veri v šaškárnu v 89 a pohadce o havlovi — cimz netvrdim , ze vse bylo pred 89 OK jen svinstvo 50 leta piloti RAF to i me sere pak 60 atd. no je totiz nedele a mam dost času tak ………..

      1. Proč máš ty rudá nulo irský nick? Víš , že Irové jsou kapitalisti a imperialisti? Ty jsi rudý hovado a kolaborant, ktreý byl v listopadu 1989 posranej až za ušima, že ho pověsíme. Rusko je náš dvojnásobný okupant a Díky Bohu a Václavu Havlovi, náš nepřítel číslo1!! Pokud se ti to nelíbí, opust´ okamžitě z Letiště Václlava Havla naší krásnou vlast, rudej xindle!!

        1. ŠAŠKÁRNU V 89 bytostně nenávidím a i trotla havla loutku západu a dekuji RUSAKUM za 68 aspon ten bordel se posunul o 20 let i za ně diky – z letiste nacka havla nikdy nepoletim uz pri pohledu na ten nazev bych se poblil a nikoho nevyhanej ja taky musim zit v tomto havlofasismu – sametova revoluce je vetsi tragedie nez MNICHOV 38 a unor 48 .KONECNE KDOSI UDELAL web O TECH vysoulozencich piratech a jejich lžích a debilismu – jinak havel nesaha husakovi ci strougalovi i tomu jakešovi ani po kotniky ten blbeček .JEHO hovna co zvanil nema v dejinach ceskoslovenska obdoby – nase země nevzkvétá za to ted jo vsechno rozkradeny zdevastovany a z……y na co havloidni odpad hrábl od skolstvi pocinaje zemedelstvim konče.

          1. si se nám maličko ztratil, ale to nevadí, že si to nepochopil. ;o)) von to stejně nikdo kromě martina a vašich nečekal. inženýre.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *