29. 4. 2024

34 příspěvků u článku “Petra Fialu na Hrad pokaždé doprovází kontroverzní “don Pablo”. Vyvolává to otázky, zda je ODS skutečně čistá. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. Já se Fialovi vůbec nedivím.Stejně jako velmi inteligentní Drahoš,tak i on
    potřebuje nějakou nápovědu,aby vůbec mohl hovořit s lidmi,kteří jsou
    vědomostně doslova o parník vpředu před ním.Takže aby nikde nepůsobil jako totální blb,tak má svého našeptavače.

    1. Pane Blahno, s tím schopným našeptávačem bych toliko nesouhlasil. On pan Blažek má kulantně řečeno, velmi zvláštní vyjadřovací schopnosti a když jsme u toho kmotrovství, tak jeho manželka je exekutorka s nepěkným renomé.

      1. Upřesním.Blažek není schopný,ale všehoschopný.A jako
        našeptavače jej Fiala potřebuje jenom právě kvúli jeho
        křiváctví.Fiala při své inteligenci by totiž žádnou křivárnu
        nebyl schopen vymyslet,nebo kdyby náhodou ano,tak by to formuloval tak bídně,že by to i malý chlapec v mateřské školce poznal.Jinak k crodině Blažka bych se nerad veřejně vyjadřoval.
        Pořád má u Policie mnoho stejně všehoschopných známých.

  2. Takže Fiala je loutka kmotrů. Mně se hned nezdálo to, když do čela kmotrovské strany ODS byl zvolen typ uhlazeného intelektuálního slušňáka s brýlemi. ODS nemá slušné a charismatické kádry, za kterými by se netáhla šňůra korupčních a tunelářských průserů. Stejně je na tom i TOP09, která dosadila do svého čela pro změnu prostořekou hloupou slepici Pekarovou. Stejný trik s uhlazeným intelektuálním slušňákem s falešnými brýlemi byl na nás voliče zkoušen v prezidentské volbě. Naštěstí neúspěšně. Lidi tu manipulaci s loutkou na drátkách prokoukli a zvolili jakoby natruc Zemana s obyčejným titulem ing, který stejně Drahoše s několika akademickými tituly v těch debatách překonával o několik koňských délek. Drahoš byla typická loutka bez charismatu u něhož se mezi lidmi vžilo, že působí jako želé nebo fíkus. Proto taky při televizních debatách měl Drahoš naslouchátko v uchu a vzadu celou armádu našeptávačů. Doufám, že voliči neskočí ani na tu kmotrovskou fintu na oblbnutí voličů s uhlazeným intelektuálem a uspávačem hadů Fialou a mladou okatou samicí kura domácího Pekarovou.

    1. Nebojte, nikdo nikomu na nic neskočí. Lůza a mentálně oslabení jedinci jsou věrní svými sympatiemi blábolícímu psychopatovi, Babišovi, ukňučenému zbabělci, který připomíná svými vlastnostmi své voliče. Skutečnost, že si většinu svého impéria nakradl je přímo symptomatické.

    2. Je to přesně tak, jak říkáte. Jsou nám předkládány pouze loutky. Loutka pražské kavárny pan Drahoš prohrála, byla poražena loutkou Mynáře a Nejedlého, prostořekým Zemanem, který působí jako všeználek ze čtvrté cenové a zakrývá skutečné vládce. Lidé, kteří volili Zemana jej nevolili natruc, oni jej volili, protože v něm vidí sebe sama.

  3. hlouposti, které nemají žádné opodstatnění, dřív ve stranách šidili jednotlivci, ne samotné strany, dnes podvádí samotný šéf, Babiš ani poledne nedrží…….

  4. ODS je a bude prolezlá kmotry,mafii,tuneláři a Fiala je jejich připravený nádvorní šašek nejsmutnější je že to odnesou lidé,děti,duchodci nebo si myslíte že za milionové dotace pro Fialu jsou zadarmo.Toho si budou vodit jako kantýnská politiky,rozvědku,banky,pracháče.

  5. Většina bývalých zlodějů z ODS, ( a z ČSSD ) které jejich strany vyhodily pro zlodějiny, tunely a korupci, je již v ANO. Figury, jako je Jermanová či Faltýnek, se ve straně s bývalým konfidente štb Burešem, vyloženě našly. No a že jde konzultovat Fiala společně s bývalým expertem na trestní právo Blažkem na Hrad ? Třeba měl strach, aby jim ta Hradní pakáž, jako je Mynář, Nejedlý nebo Offčáček, něco neukradla. Víc očí, víc vidí. Anebo je to úplně prosté. Mít svědka v přítomnosti kolaboranta s Ruskem a Čínou, Zemanem, který je navíc čerstvě dehydratován, je přímo nezbytné.

    1. Je to hnus,co píšete v příspěvku.To se nedá ani komentovat.Zloději z ODS budou pořát stejná žumpa.

  6. Doma don Pablo/byt v Brně/,v Německu fuhrer Posselt(stipendista sudetoněmeckého hnědého lansdmanšaftu),doufám že jej bude doprovázet i na prkna,které ovšem “neznamenají svět”!!!

  7. V očištění ODS může věřit pouze naprostý trouba. Stačí se podívat, kdo je v Europarlamentu za ODS. Saša Vondra. Ten má na triku miliardový tunel Promopro. Místopředsedou ODS je Petr Bendl – přes manželku přímo navázaný na kmotra Rittiga. Ivan Langer, se kterým měl velmi nadstandardní vztahy zastřelený kmotr Mrázek, se nedávno snažil protlačit z Olomouce zpět do celorepublikové politiky. A je tam spousta dalších šíbrů, kteří se už třesou na to až se opět dostanou k lizu

  8. Tak otázka zda je ODS skutečně čistá je zbytečná, všichni přece vědí a minulostí je to potvrzené, že ODS čistá nikdy nebyla a nebude.

  9. To je jeden z důvodu proč nevolit ODS,neboť není přeci možné,aby dospělého kluka doprovázel nějaký táta.
    A kdyby byl Fiala miniosterským předsedou,kdo ještě by byl jeho průvodcem??

  10. Gangsteři v tzv. “pravicových” stranách nepochybně fungují dál. Hybatelé politických procesů, jako uvedený p.Blažek, následující Největšího Rétora Kalouska stále předou osnovu budoucnosti této země bez ohledu na to, jak dopadnou volby. Bezbarvý Fiala, stejně jako kuliočko Adamová a totálně zprofanovaný a nedůvěryhodný Bartoš jsou jen figurky na šachovnici zasmrádlé české politiky, jimiž posouvá ku svému prospěchu někdo úplně jiný a hlavně odjinud. Budoucí směřování České republiky na mezinárodně politické mapě již dávno není v rukách volených “zástupců lidu”. Prokazatelně se ty zásadní otázky posuzují a rozhodují někde zcela jinde. A je a každém, aby se s tímto faktem naučil koexistovat. Jiná varianta totiž není…

  11. Už aby Babbiš visel a Zeman chcípnul!!! True Story, my friends!! Down with communists, russians and KGB agents !!!

    1. Janku hloupéj! Přát někomu cokoliv špatného je podlost! Jen si to přej, vrátí se ti to na tvé rodině! Soudruhu!

  12. Jj seznam firmy agrofert. Bureš odsouzenej k trestu smrti a to seznamu je jedno . Píše jen to co mu Bureš řekne

  13. To je v pohodě, jihomoravští voliči jsou stejně známi tím, že hodně kroužkují a neoblíbence pošlou na dno.

  14. Je vidět že ODS neprošla žádnou proměnnou, je to stále ta stará ODS. Je patrné že pan kmotr Blažek si hlídá své štěně aby mu neuteklo z vodítka.

  15. Do smrti nepochopím, proč v ODS pořád vláčí toho prošlého a nesympatického bendu. To ho posléze chtějí vynést nohama napřed? Ten jen straně škodí, stejně jako němcová a další staré fosilie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *