1. 5. 2024

28 příspěvků u článku “Brusel nás zradil, oznámil maďarský premiér Orbán při schůzce s Babišem. Podle něj EU nechce bránit své hranice

  1. Jeden madar z Dolních Uher, druhý tatar bez národni, takže ani z nich do Evropy nepatří. Tečka. My, Češi, Slováci, Madaři a ostatní ano.

    1. Maďaři jsou standardní civilizovaný národ víc než tisíc let.Východňaři, z nichž pochází Babiš, v podstatě taky. Něco podobného se o ilegálních imigrantech dost dobře konstatovat nedá.

    2. Ty debile nybýt jich + Kurze tak máme v Čr již dávno minimalně 3700 migrošu které chtěli přijmot ti zkur… Piráti a jim podobní zrádci z Top09 a Kdu-Čsl !!

      1. A co jsi ty, netvrd nám, že jsi Čech!! —–DDDDDD– Babiš je masový vrah a ten madarský Istvan už to tam má taky zpočítaný, you lofas.——DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD——————–

      2. Poradím ti rome zdarma. Čr nic neznamená! —-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD—————–

  2. To že je EU co se týká ochrany hranic uplně k ničemu to vidělo spousta Evropanu již v roce 2015 a to že za dalších 5 let nebyla ochota Bruselu a EU skoncovat s migrací parizitu je jasné jak facka !! 5 let bylo dost času na zlikvidovámí pašeráku-neziskovek tahající parazity do Evropy a k vystaveí 6 metru vysokých zdí a plotu na jižnich hranicích státu EU od Špaňalska po Italii a pomoci Řekum v nevpuštěním parazitu na Řecké ostrovy !!! STOP EU STOP MIGRACI !!! Také pro to je duležité volit SPD !!!

  3. pane Orbán a co jste čekal od zločinecké organizace EU ona se přeměnila v totalitu ktrou jsme zažívali 40let fuj numus fialový nebýt prezidenta,Babiše tak už i unás křepčí hordy migrantu díky že držíte tu pakáž od hranic.jen představa že by byl prezident Drahoš nebo rakouský Šwanzerberk s piráty a stanem nebo s ODS TOP nám naskakují pupínky hruzy

    1. Nikdo tě tu nedrží! Emigruj z Letiště Václava Havla, nám Čechům se tu líbí! Pro vstup do krásné a bohaté EU, která i tebe , cikáne dotuje , bylo refernum, to nevíš?

      1. Žádný pravý Čech nezná nějaké letiště pojmenované po nějakém
        zaprodanci západu.Každý pravý Čech zná pouze letiště Praha Ruzyně.A jestli to tu dopadne dobře,tak rádi budou emigrovat hyeny jako jsi ty.Kdo nemá rád svoji ze,nemá právo ani v ní být.

    1. Jenom že tak by se vuči migrantum parazitum měla chovat většina Evropských politiku !!! Proto je potřeba volit ve velkém SPD aby ta to 100% protimigrantská strana získala minimalně 14% a mohla prosazovat své návrhy ať ohledně migrantu tak dávek pro cikány feťáky a další netáhla na ukor slušných občanu !!

  4. Ten čabajka je stejně sypmatický jako Ba-ba-ba-babiš. Nebo , sedí , sedí kosatec, nad ním visí visatec, až visatec upadne , kosatec babiše k naší radosti popadne!

    1. hele, martine, ty eště chodíš na základku? furt si propadal a propadal a propadal. ;o)) ale nic si z teho nedělaj, sou fak eště blbější než ty.

  5. ano je ve “světle reflektorů” poněvač je borec oproti zkorumpovanému burešovi, kterého čeká norimberský proces, jako celou zaprodanou pseudovládu, žádný strom neroste do nebes

  6. Orbán by si měl dávat větší pozor, s kým by se měl spojit a bojovat proti tomu Bruselskému hnoji….Jestlí si myslí, že Babiš je na tuto práci ten pravý, škaredě se mýlí…. ten je až po uši zalezlý v Bruselské zadeli

    1. Je potřeba mít ve střední a západní Evropě více pokitiku jako je Orbán s jeho názorem a činy proti migraci parazitu !!! Je potřeba bojovat každý den aby se k moci nedostali vítači parazitu Piráti- Top09- Kdu-Čsl !!! Snad si lidé voliči uvědomí že je potřeba volit výrazně proti migrantské strany a hnutí – SPD a TRIKOLORU !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *