6. 5. 2024

47 příspěvků u článku “Zemanovi se v břiše hromadí tekutina. Lékaři ji museli odsávat

  1. Voda v břiše – to musí toho alkoholika zákonitě zabít. Ten viděl vodu maximálně z nafukovacího člunu, v hubě ji v životě neměl.

  2. To jsou všechny fámy. Pan prezident je naprosto zdráv, říkal to pan Ovčáček a ten by nikdy nelhal.

    1. Cukrovka mu odešla palcem u nohy a prostatu má jak mladý kluk. To o sobě nedávno říkal náš stařičký mocnář, tak co.

  3. Very nice, you red moron. But you can do nothing against the fact, that Mr.Václav Havel is the bigest czech potican of 20. century and Zeman is terrible alholic patient and shame of the Czech Republic! True story!!

  4. Kolaborant brzy pojede na lafetě. Za lafetou možná bude klustat osamocený Ovčáček, vrah Babiš bude bud v emigraci , nebo ve vězení.

      1. Kundo sem, kundo tam, nejsi z nějaké kavárny? Už jsi tomu slintajícímu , smrdutému opilci našla Peroutkův rukopis. Je to smrdutý kolaborant a vlastizrádce. Kam ti to máme poslat poštou?

    1. A prostatu a kolík jak mladý kluk(nedávno se s tím přece chlubil). Už by mohl zplodit dalšího potomka. Pokud by to nevyšlo, tak adoptovat Ovčáčka.

  5. Na rakev mu dáme jeho obří, rudé, posrané a poblité, rudé trenky!! Těšíte se , jako já, lidi? To je ale švanda!!

    1. Ty si koleduješ. Já jsem v diskuzi na Seznamu napsal, že není třeba se ukvapovat, nicméně asi nazrál čas začít shánět dostatečné množství dezinfekčních a hygienických prostředků, aby jich bylo dostatek pro úklid Hradu a dostal jsem zaracha na týden.

        1. To je nedorozumění, mě se váš komentář líbil. Tohle ale asi není Seznam, protože všude jinde se mi ukazuje, že mám blok a tady nic.

  6. No to je strašné a proč tady nepíšete, že Pekarové, Fialovi a tomu vydredovanci se drží voda v mozku, o tom vybulenci, ani nemluvím..

  7. Pan prezident vám leží hluboko v žaludku. Vaše nenávist nezná hranici. . Co jste za jedovaté hovada.

    1. Mně leží úplně jinde než v žaludku. To není o nenávisti, to je o tom, že jen rozeštvává lidi. Ti kdo s nim a vládnoucí bolševickou garniturou nesouhlasí jsou – ulice, kavárna, odpírač atd.. Takto se vyjadřuje prezident o lidech této země?

  8. Vážení fandové i nefandové Zemana,mě je uplně u prdele jak mu je,prochlastal se k tomu stavu sám a ve funkci ho držej jen ti co z něj mají prospěch,je to ostuda jeho voliču

    1. Není. Chce to ovšem jakési znalosti z fyziologie a patofyziologie. Student medicíny, který by tohle nedokázal vysvětlit u zkoušky ve 4. ročníku, by letěl jak holubička (od zkoušky).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *