5. 5. 2024

36 příspěvků u článku “Češi se musí uskromnit a začít šetřit. Čekají je krušné časy, životní úroveň půjde dolů

  1. Koblihy, děkujeme!! Ted budete nadávat na Fialu, Pekarovou & spol. Přitom to vše spackal vrah Bureš a mastná Ala. Hlavně , že měla jiný vlasy na snídani, jiný na oběd a jiný na večeři. Kdyby se ta “kráska” raději starala o g¨finance a svoji niconou, spíše žádnou znalost angličtiny.

    1. Fiala te trtka do zadku🖕ty jsi tezka trubka.🤣🤣do roka ta zumpa konci a jsou predcasne volby. Andrej bude na hrade ANO OPET VYHRAJE A TY BUDES NA JIPCE

  2. Jelikož zdražování všeho probíhá v celé EU, nelze to tak lehce hodit jen na Babiše. Je to hlavně vina Bruselu a jeho zdražování emisních povolenek v zájmu utopické agendy zelený úděl a nuceného přechodu k elektromobilismu a kupování energií přes energetickou burzu v Amsterdamu, kde to teď ovládají spekulanti, kteří šponují ceny do obřích výšin. Kdyby Topolánkova vláda neodsouhlasila tu hloupost nařízenou Bruselem s kupováním naší vlastní elektřiny přes energetickou burzu v Holandsku, tak se nás zdražování téměř nedotkne. Každý ví, že rostoucí ceny elektřiny a dalších energetických komodit (jako třeba plyn, ropa) vyžene nahoru ceny úplně všeho dalšího. Drahý plyn taky nelze hodit na Putina, jelikož ten dodává jen EU nasmlouvané množství, tedy tolik, kolik si v EU objednali. Doplácíme prostě na neschopné a debilní byrokraty v EU, kteří by chtěli poroučet větru a dešti a vymýšlí ještě mnohem stupidnější 3,14čoviny, než svého času kremelští bolševici za RVHP.

  3. Autor článku mi připadá nějakej nenávistnej… :)…. jsem důchodce, ale na nic si nestěžuju a ani nebudu… v životě jsem si nestěžoval… a život je stále krásnější a jestli bude stát rohlík 2 nebo 3 koruny, je mi fakt jedno :)))…. jo a vloni mě stálo uhlí na zimu 385 korun za metrák, letos 350… takže si myslím, že se všechno zlevňuje :)))… viz ceník Uhelné sklady Čáslav :)))

  4. Ještě nedávno jste někteří oslavovali Kubka a Flegra, jak dokáží Lockdownem bojovat proti Covid-19. Sice nikde na světě s Covid nezatočil ale zato zatočil s komplet světovým průmyslem. Stát musí šetřit na armádě – zrušit bez náhrrady. Omezit platy všech státních činitelů, rozebrat do podrobna stát ve státě – ČEZ, televizi a podobné černé díry. Ani utečenci, ani podpora muslimských států atd. Pak možná něco zůstane. Jinak se zvýší daně ale nezmění se vůbec nic.

  5. Tak Češi se musí uskromnit. Asi ne všichni. A v čí prospěch? Politika je již po tisíce let o vzájemném vy–bávání. Co byla zavedena demokracie, tak s přímou účastí obětí. Ještě nikomu nedošlo, že kompromis není totéž, co spolupráce.

  6. cesi si zvolili strany ktere podporuji Green deal. Se z te inflace zblazni, dobre vam tak 🙂 Koupim si popcorn a jdu to sledovat jak nebudete mit na housky 🙂

  7. Na Moravě máme jedno hezké pořekadlo – Po hodech bývá s×ačka. Řečeno slovy feldkuráta Katze – To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou. Není umění si půjčit – umění je půjčku splatit. Ale i v dluhu se dá normálně žít. Mluvím z vlastní zkušenosti – na konci minulého století jsem zkrachovala a dodnes to splácím. Ale nikdy jsem nemusela jít o žebrácké holi. Chce to jen nastavit si správně priority hodnot a ty za každou cenu dodržovat. Upřímně řečeno – nemám důvod nadávat na politiky, když ani pořádně nevím, co a proč udělali tím způsobem, kterým to udělali. Ale mohu se bránit tím, že jim nedám ani korunu navíc, než budu muset. Cigarety a alkohol nekupuji. Auto nemám, jezdím MHD. Všechny žárovky jsem vyměnila za úsporné. Dřív jeden lustr spotřeboval 100 Wattů. Dnes tuto spotřebu nedosáhnu, ani když rozsvítím všechna světla ve svém malém bytě. A i ten mám pronajatý. Potřebuji bydlet, ne vlastnit byt. Přepychový rodinný domek? Každý majitel takové rezidence vám potvrdí, že vydělat peníze na jeho provoz ho stojí veškerý volný čas; tudíž nemá kdy si tu vilu pořádně užít. Stojí vůbec takový život za to? A jak říká jedna stará moudrost – Šťastný je ten člověk, který je spokojený s tím, co právě má. Zkuste to – pozitivní myšlení se dá naučit. Hezký den všem.

  8. Moje životní úroveń určitě neklesne-spíše naopak!!! Kdo není líný lempl a netáhlo,má se dobře!!

  9. no dyt. lidi jsou rozežraný a kupujou samý kraviny. mír v duši a pohodu. nuda. troška zklidnění nás nezabije.

  10. Co jste si zvolili to budete mít,Babiš se alespoň trochu snažil nelézt Bruselu do zadku,proto vytáhli tu aféru pár dní před volbami,myslím že i to tornádo nebyla náhoda ale výstraha,teď už jim pravice posléze do zadku,ještě se asi dá v tomhle státě něco rozkrást

  11. Za tuto situaci někdo už MUSÍ nést zodpovědnost. Blbouni, a debilové, kteří minulý rok, i letos prosazovali lockdown, by měli skončit na nucených pracech, aby ten dluh, který kvůli jejich hysterii vzniknul, nahradili.

  12. Ufňukaný fousatý kojenec Fialy řeší jiné věci, jak pro čtyři piráty zřídit pět ministerstev

  13. Proč tak negativně? Není důvod nepokračovaní ekonomického růstu. Výroba čipů se obnoví. Dopravní firmy se nezastaví, co by dělaly? Jen se musí překonat úzká místa toho stochastického provozu. Jíst se bude dál a auta by se prodávala, kdyby byla. Sám čekám. Než budou jen elektromobily.

  14. chytrý člověk s tím počítal a je připraven.Jinak to dopadnout nemohlo.Měli jsme se lépe než jsme si zasloužili.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *