8. 5. 2024

63 příspěvků u článku “Miloš Zeman skončil špatně. Zneužívala ho skupina mafiánů, kteří zřejmě bránili i jeho hospitalizaci

  1. Začíná nový únor 1948. Komunisti z ODS a jejich parta přisluhovačů se chopila moci. Konec takzvané demokracie.

        1. 5 na 1 ? Pokud vím, tak tu kandidovala jedna 3 koalice a jedna 2 koalice, což volební zákon umožňoval vždy. A nic Babišovi nebránilo udělat si se svými spojenci taky koalici, ale raději je vysál, protože on se neumí dělit o cokoliv. A srovnání s fotbalem je naprosto nesmyslné. A změna, kterou provedl ústavní soud nakonec ANO přihrála dva mandáty navíc. Takže se milý příteli nejprve zorientujte ve faktech.

  2. Vešel do historie jako jeden z nejhorších mužů, který kdy na Hradě byl, kolaborace s úhlavním nepřítelem, vyjadřování na úrovni jeho voličů, otec neúspěšné pornoherečky, syn z prvního manželství, úspěšný lékař se s ním přestal dávno stýkat, stejně trapný a smutný je jeho polický i fyzický konec. Nebude chybět. Tečka.

    1. Kdo s čím zachází, s tím také schází. Paktoval se s mafiány, myslel si, že doběhne každého až byl sám doběhnut.

        1. Těmi pány, kteří za něj už delší dobu rozhodují. Jednou za měsíc ho probudili, ukázali národu, podepsal pár připravených papírů a šel zase spinkat. A teď ho málem nechali umřít v Lánech, aby nemuseli přiznat, že není v kondici cokoliv podepsat.

    2. Zemana jsem nemel nikdy rád, právě pro své strohé,vulgární vyjadřování, které opravdu nekorepsonduje s funkcí a pozicí, kterou vykonával.

      Též to, že se snažil klanit až k zemi Číně a Rusku.

      Nic ve zlém a nikomu to nepřeji, ale
      jak se říká na každého jednou dojde.

  3. Miloš Zeman je a byl špatný politik jako předseda vlády i jako president. Krom toho že neustále lhal,nikdy neplnil sliby,které dal tak si nikdy neuměl vybírat své spolupracovníky a kolegy. Jen pár příkladů z minula. Stanislav Gross svého času korunní princ soc.dem. byli spolu jako skvělá dvojka. Nakonec si nemohli přijít na jméno a Gross Zemana přesně po zemanovsku potopil při volbě presidenta 2003. Miroslav Šlouf další neúspěšný Zemanův kolik.Dlouho to spolu táhli a dělali jeden podraz za druhým vůči druhým, třeba kauza OLOVO,ale když se ukázalo,že Šlouf se v době Zemanovy vlády tahal s mafiány a dokonce jim dával informace,Zeman ho hodil přes palubu,protože by tím ohrozil svůj presidentský post. Šlouf pak umíral v zapomnění a hanbě.No a další takový dobrodruh je Mynář i on patřil dlouho k Zemanovým nohsledům a to i přesto,že neměl prověrku je nebo byl trestně stíhán. Vše se opakuje znova a znova a Miloš se nikdy nepoučil a nepoučí.

    1. Je tam jedna nepřesnost, v době první prezidentské volby Šlouf pro Zemana tajně pracoval, přes palubu ho Miloš hodil týden po zvolení, když mu Mynář nakukal, že bez Šloufa by měl o deset procent více. Jinak to ale ukazuje mafiánskou podstatu naší politické scény, darebák je v konkurenčním boji zlikvidován jiným darebákem. Buďto tím, kterému oddaně sloužil nebo tím, který se cpe na jeho místo.

      1. Není tam žádná nepřesnost. Zeman se zbavil Šloufa hlavně proto co píšu,tedy vyšlo veřejně najevo,že spolupracoval s Mrázkem (šéfem českého podsvětí) . Začínal dostávat od novinářů dotazy kdy se odstřihne od Šloufa a co říká na jeho minulost ?

        1. To ano, jenže to se Zeman distancoval od Šloufa pouze navenek. Ve skutečnosti pro něj v první prezidentské kampani tajně pracoval a po zvolení mu přišel veřjně pogratulovat a prasklo to. A místo poděkování jej Zeman odřízl se slovy “Připravil si mě nejméně o deset procent”. Teprve tím se jej Zeman, nebo spíše Mynář, zbavil definitivně.

        1. Myslíte před volbou Václava Klause ? To je zase dílo jiné vlivové skupiny, všichni víme okolo koho je uskupena.

  4. Jako předseda vlády České republiky nechal bombardovat Jugoslávii, jako čerstvě zvolený prezident České republiky pozvracel korunovační klenoty, předsedu vlády Nečase , jako současný prezident se stal agentem našeho úhlavního a odvěkého nepřítele-Říše Zla-Ruska!!

    1. Ano to vše je pravda,těch jeho hříchů je tolik,že mluvit o nich by šlo do rána a stále by nebyl konec !!!

      1. Pro zavilé Zemanovce jako jsi ty je pravda vždy velmi nepříjemná. Ty i Miloš máte rádi spíše její ošklivou sestru lež,to je pro vás typické.

          1. jedinej fakt je výše tvojí iq, ichtyle. ;o)) a to je fak víc než jasný.

        1. začneme tím, že zemana nemusím. ale daleko víc nemusím pitomce. co se týče bombardování jugo, asi došlo z jeho strany ke stejnému schválení, jak vod venci flašky. u klenotů se potácel, nezvracel na ně, na nečase nevím, ale nebyl bych proti tomu, a že se stal agentem cia, vo tom až dosud nepadla ani zmínka. psal sem hodně pomalu, bo vím, že neumíš rychle číst. v pohodě? a dyž už sme u těch ošklivých sester: slyšel jsi někdy, že bez lže by neexistovala pravda? inženýre. ;o)))

          1. Jsi dost pomýlený Karle. Pokud jde o Jugošku tak Venca flaška neměl žádnou pravomoc. Je pravda,že on chtěl taky Jugoslávii bombardovat,ale na něm to vůbec nezáviselo. Mohl chtít 1000 x pokud by vláda Miloše Zemana řekla ne tak se mohl Venca flaška jak chtěl rozčilovat a nic by mu to nepomohlo. Jenže Zemanova vláda s bombami pro Jugoslávii souhlasila dobrovolně a bez nátlaku. U nás nejsme ve Francii nebo USA kde má president úplně jinou pravomoc.U nás vše řídí vláda chapišto checo ? Pokud jde o klenoty možná na ně nezvracel,ale byl totálně na mol, a houpal se jako fackovací panák na pouti a jen imbecil může věřit,že měl virozu.Ti co byli vedle něho tvrdili,že z něho táhlo jako z putyky.. No a pokud ti lhaní politiků nevadí je to tvoje věc,podle mne by politik lhát veřejnosti neměl a když už se to stane měl by se omluvit a totéž platí o slibech,které nesplní. Jenže Zeman nelhat a plnit sliby a ještě se omlouvat to je scifi na miliontou.

          2. tak ještě jednou: venca flaška proti tomu bombardování nic neměl. nebo aspoň to nedal najevo. protestoval? nadával? ne, vid? ten jouda, co tady píše pod třema nickama tvrdil, že nelže. že to jsou všechno fakta. nepsal, že byl zeman vožralej, ale že zvracel. takže lhal. chceš to vodspelovat? jmenuj jednoho politika, kerej nelže, mysliteli. co by měl a neměl politik na veřejnosti, je jenom tvůj poluční sen. všichni lžou. jako lžou všichni lidi. a to , že by neměli? ;o)) jsi směšněj.

          3. Karle máš jen jedno varle ? Jasně,že politici lžou mnozí někteří více někteří méně jiní možná ne. Jenže Miloš lže nejvíc a dokonce to má mnohokrát potvrzeno soudem,je mnohonásobný lhář a měl nařízeno se omluvit nikdy to neudělal. Naposled v kauze Peroutka.Je to president nejvyšší ústavní činitel takže by to chtělo trochu taktu nemyslíš ? A velmi by mne zajímalo jak by jsi reagoval ty osobně kdyby třeba o tobě vypustil někdo nějakou lež,která by tě v osobním životě kompromitovala nebo ti nějak vadila ? Zeman to udělal minimálně 3 lidem pokud vím. No a že zvracel to já netvrdím tak proč mně tím otravuješ ?

          4. moc se mi líbí, jak reaguješ na mou argumentaci. ;o)) nereaguješ. takže buď mi nejdřív zareaguješ na ty moje a pak můžeš doufat, že se mi bude chtít ti odpovídat. ale nemusíš, venca proti bombardování neprotestoval, zeman nepozvracel klenoty, takže ten tvůj chráněnec lhal. možná, že si neukončil základku, ale i přes to bys tohle měl pochopit. ale asi ne, viď? ;o)) nic si z toho nedělej, prostě si taky ichtyl. a teď si dejte s tokym, martinem a honzou hudlana na dobrou noc. šmudlíci. a pro příště, pokud se nebudeš držet argumentů, si pro mne ztráta času. todle bys ale měl pochopit, inženýre

          5. zemana nemusím. ale..
            JJ, takhle vždy začínají větu jeho skalní obdivovatelé, kteří se ale (ve světle faktů) za to stydí…

          6. tak to asi budu výjimka. ;o) víš, co je to výjimka potvrzující pravidlo?

          7. Jako kdyby Hradní hnůj mluvil s Orbánem. Takových nesmyslů…

  5. Hyeny ze senátu krouží po obrazovce. Je až úsměvné jak se předvádí, nebo spíš předhání. Nemaj nic jinýho na práci? Kolik zákonů nechali být ,se slovy- senát se tím vůbec nebude zabývat! Pak taky podle toho vypadají.
    Zajímalo by mě, jestli platí,že 1senátor může dát nominaci 1kandidátovi. Ne jako minule ,když si tam zaběhl za kámoši p.Topolánek. A senátor dal nominaci i 3.

    1. a koukejme další supi ( premiér) se přidávají k hyenám
      když už hezky rozdělovali společnost,
      tak se mi líbí, jak se rozdvojí voliči Zemana a Babiše
      dobrá schizofrénie :-)))

      1. No já bych těžko rozdýchával kdyby ve druhým kole byl Babiš proti p.Kalouskovi, s.Němcové nebo Drahošovi.

  6. Kdepak, skuteční mafiáni se teď dostali k moci ve státě, volebním podfukem, vytvořením účelového předvolebního slepence SPOLU, tedy férovkou tři na jednoho. Každá z těch tří zkompromitovaných kmotrovských stran zvlášť by neměla proti ANO ani tu nejmenší šanci. Volby se dnes jak vidno nevyhrávají férovým způsobem, ale podfuky s podporou prolhaných mainstreamových médií v čele s ČT09, které až okatě šly tomu mafiánskému slepenci na ruku.

    1. Tak. Vyhráli jsme, premierem bude pan Fiala , Zeman , díky Bohu umírá , Babiš pojmenoval své děti francouzskými jmény. Milion Chvilek vše vyvolal, nechodili jsme po republice demonstrovat nadarmo. Pravda zvítězila!!

      1. Boj byl férový. Komouši a socani dostali KO a ANO s SPD nemá dostatek poslanců. Nebyl to boj koalice proti ANO, byl to boj koalic proti ANO, SPD, KSČ, ČSSD a Přísaze. Pěkně pět proti pěti.

    2. Volby dopadly, tak jak dopadly. Babišovo kumpáni komouši, socani a Přísaha se nedostali do parlamentu. Nebyla to koalice proti jednomu, ale koalice proti ANO, SPD, KSČ, ČSSD a Přísaze. Tyto strany (kromě poslední) spolu vládly, nebylo to samotné ANO. To jen ukňouraná baba Babiš tvrdí, že byli všichni proti jednomu. Nikoli, koalice byly proti stranám, které byly ve vládě nebo držely vládu u moci. A že komouši a socani vypadli? Je to jen výsledek Babišova stylu vládnutí.

      1. Ty ruskej xindle už si opravdu zahráváš. Nick tě neohrání. Víš kdo sídlí na adrese Nárožní 2, 158 00 Praha 5 – Stodůlky? Jestli ne, tak věz že je to BIS.

  7. Zemanův lékař se nejmenuje Rozvoral ale Zavoral, opravte si to pane redaktore. Jinak to, že je Miloš Zeman řízen Nejedlým, který je řízen z Moskvy bylo patrné už před druhou prezidentskou volbou, jen tomu jeho příznivci odmítají stále uvěřit. Pořád si myslí, že se Zeman na ARO jenom schoval a královsky se baví, cpe se pudinkem, aby trochu nabral sil a brzy se vrátí ve velkém stylu. Je mi líto, ale nevrátí. Když to pro něj dobře dopadne, ještě se z nemocnice vrátí někam domů, možná bude ponechán ve funkci, ale o ničem už rozhodovat nebude.

  8. Pořád mi přijde, že tu není adekvátní zhodnocení zemana.

    Mluví se o jeho “formátu”….Vždycky byl hloupý arogantní náfuka, kterého každý manipuloval. Už Šlouf…Všichni, kdo na to mají žaludek, ho použili jako užitečnýho idiota (rusové, čínani).
    Manipulativní narcisové jsou totiž paradoxně velmi dobře manipulovatelní…
    Žádnej formát nikdy nebyl – proboha…To, že byl takový hovado, že mu mnozí šli raději z cesty a různí oportunisti mu přizvukovali nesvědčí vůbec o jakémkoliv formátu. Prý byl dobrý rétor – citujte mi někdo aspoň kousek jeho projevu….vždycky jen nenávistně a opovržlivě plácal. Jeho žblepty o tom, že si zemani museli ženy poctivě znásilňovat…o přeříznutých aktivistkách připoutaných ke stromu, vůbec aféra Pb. Je to hovado, jeho řeči jsou arogantní k ženám (nepůsobí to moc potentně) a historie to potvrdí…dementní už je minimálně od revoluce…Nemá nic z vědeckých nebo humanistických ctností…Nemá etické jádro..Podívejme se na to střízlivě, kdyby nebyl “pan prezident”, byl by to vobejda…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *