29. 4. 2024

11 příspěvků u článku “Gabriela Soukalová po porodu už zase řádí. Nechala se vyfotit nahoře bez

  1. Proč ne? Některé holky jsou hezké a sympatické. Pak je tu takový zvláštní druh Shillerová, Maláčová a Benešová!!

    1. No nevím ,hezké a sympatické a to je všechno ? Nemyslím si ,že by zrovna Koukalová mohla nahradit Shillerovou, Maláčovou ,nebo Benešovou….

      1. Vemte to i z druhé strany. Představte si Shillerovou, Maláčovou ,nebo Benešovou, jak by mastily biatlon ve svěťáku. To by bylo něco nezapomenutelného po několik generací. A když by přenos filmově upravili a hodili do kin, byl by z toho těžko překonatelný trhák. Kam by se na to hrabaly grotesky ze začátku 19. století.

  2. Jako biatlonistka výborná, teď už mi přijde ,že jen na sebe za každou cenu upozorňuje ,aby se na ní nezapomnělo…a taky z toho i něco kápne. .Není přece jediná žena na světě která má prsa…
    Rozumná žena na to snad Koukalovou nepotřebuje ,aby se věnovala prevenci…

  3. Tahleta husička stále žije v přesvědčení,že musí být stále středem
    pozornosti.To,že má hezkou tvář ještě neznamená,že je nějaká
    ,,hvězda”.Je to naprosto tupá a bezcharakterní nána.Svět se kolem ní točit nebude i když bude chodit po ulicích úplně nahá.Takových nanynek po světě běhá!

    1. Je možná jednodušší, ale není to bezcharakterní nána. Zavařila jí ta kniha, ale i reakce od biatlonistů jí dávaly za pravdu, ne tak od svazu.
      A zkuste se posunout pár jet zpět. Ona táhla pozornost na biatlon, především na ten ženský, ona sbírala medaile a ostatní jen paběrkovaly. A proto svaz nebral ohledy na to, že si taky potřebuje odpočinout. byli si vědomi toho, že bez ní těch úspěchů bude poskrovnu. A tímto bezohledným přístupem jí odrovnali. Spolu s manipulátorem Koukalem, před kterým byla varována jeho minulými oběťmi. Až později jí zčásti nahradila Davidová.
      A o štvaní Vítkové proti Soukalové toho bylo v mediích dost napsáno, když ještě obě závodily.

  4. Mám ji rád a naprosto vím co se v ní odehravá, do učité doby bylo naprosto organizována svým okolím a dnes prožívá nesnesitelnou lehkost bytí jako kdyby přišla z puberty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *