28. 4. 2024

36 příspěvků u článku “Hamáček chce na rozloučenou ještě pořádně škodit. Znovu ukázal, jaký je to “charakter”

  1. Je to strana neschopných kariéristických a prospěchářských křiváků a podrazáků, kteří nakonec vždycky podrazili a vyštípali ze strany své vlastní schopné lídry, co dokázali ČSSD vytáhnout nahoru na výsluní. Na to teď konečně ti neschopní šmejdi dojeli. Zeman a Paroubek by mohli vyprávět.

    1. Souhlasím jen s první části vašeho příspěvku a budu konkretní. To,že třeba Petra Buzková v roce 2003 nevolila Zemana v presidentské kandidatůře (a nejen ona) mělo svůj logický důvod. Zeman se podílel na velkém podrazu proti ní kauza (OLOVO). Takže když mluvíte o podrazácích Zeman k ním v soc.dem.patřil taky a to nejen kvůli kauze OLOVO ! Podrazy a lhaní a neplnění slibů dělá dodnes.

  2. Sociální demokracie měla svůj význam v době Rakousko-Uherska kdy vznikla (1878) a taky ještě v období 1.republiky kdy vybojovala dnes samozřejmé věci 8 hodinová prac.doba,placená dovolená, právo na stávku a další. Po listopadu 89 se soc.dem.stala stranou kariéristů,zlodějů a lhářů.Osobně v polistopadové soc.dem.nevidím nic kladného a dobrého proto mi nejen nevadí její odchod ze sněmovny,ale jsem za něj rád.Jakoby voliči procitli a poslali socany tam kam patří do historie !

  3. To bude prča, až půlka lidí nepřijde do práce. Takovéhle kravině dávám tak max. tři dny. Italové to udělali a už hledají cestu, kudy z toho ven.

    1. To jsem zvědavá kdo bude pracovat ve zdravotnictví,v sociálních službách,u hasičů atd kde pracuje spousta neočkovaných.

      1. Flégr s Vojtěchem a Hořejším. A v rameni bude mít každý z nich permanentní katetr na další a další dávky vakcíny.

  4. To je samozřejmě blbost, obratem by to shodil soud, stejně jako většinu ostatních opatření, která tato vláda idiotů vydala. Navíc by to k ničemu nebylo, protože očkovací certifikát stojí na Telegramu 200,- Eur a je 100% funkční. Můj bratranec s manželkou si ho tam koupili a v pohodě. Letěli začátkem září do Řecka a všude to prošlo všemi kontrolami. Takže lze předpokládat, že by si ho tam koupil každý, kdo chce chodit do práce a nechce přitom spáchat potenciální sebevraždu tím, že si nechá aplikovat to experimentální svinstvo. Jednoho z prodejců jsem schválně kontaktoval a napsal mi, že teď má enormní počet objednávek (asi z Itálie a Rakouska 😀 ) a že nestíhá vyřizovat, ať se mu ozvu za 14 dní 🙂 . Takže na tom je krásně vidět, jak politici svými stupidními nařízeními vytváří a podporují černý trh. Druhá věc je, že drtivá většina zaměstnavatelů by to beztak obcházela úplně stejně jako jarní “povinné” testování. U nás ve firmě není očkováno cca 70% zaměstnanců vč. majitele, a stejně jako se tam nikdy nenosily a nebudou nosit žádné respirátory, nikdy se tam netestovalo a testovat nebude, tak tam po nás nikdo nikdy nebude vyžadovat žádné stupidní certifikáty, i kdyby se Hamáček na hlavu postavil a odstrkoval ušima 🙂 . Eventuálně není problém pracovat načerno, nebo se na práci vykašlat a žít nějaký čas z úspor a sociálních dávek. Docela bych se bavil, kdyby polovina zaměstnanců nešla do práce a do týdne by tak nastal totální rozvrat státu 😀 .

    1. Ano to přesně je ČR.nikdo to tu nebral nikdy vážně,nic nedodržovat,co by mi kdo poroučel, žádné kontroly na všech úrovních jsme demo.ti noví budou mít stejný problém,bude to zajímavé…

  5. Ono se to perlí pane Mrkvička ,když nejste v jeho kůži ,….je docela možné ,že nebyl ten pravý do čela ČSSD ,ale třeba v testech znalosti naší země dal všem na frak…Myslím si ,že už je to úplně jedno ,co kdy udělal ,nebo neudělal….Teď míří k veslu Ti nejlepší z nejlepších, silní a nezkažení ,kteří nás dozajista spasí ,tak se na to společně těšme, jak bude naše země vzkvétat a zdravě růst..

    1. Říkejte si o Hamáčkovi, co chcete, ale buď je úplně neschopný nebo stranu likviduje na něčí objednávku. Ani by mne nepřekvapilo, kdyby vstoupil do služeb Agrofertu.

      1. Jak se říká “možný je všechno”…každopádně průšvih je ten ,že levice nemá v parlamentu žádné zastoupení….

        1. Pokud myslíte levicovou v tom smyslu, že rozhazuje peníze jak šílená, máme k dispozici hnutí pana nemajitele. Ten je schopný rozházet rozpočty do roku 2050. Jen když si zaplatí své voliče.

          1. Jako by jste nevěděl kdo tlačil na vyšší kompenzace, .když podnikání leckomu během covidové krize zamrzlo…..kdo ví jestli taky nejste jeden z nich ,kdo se chtěl strašně moc hojit ,kolikrát i 100% náhrady a přitom státu odváděl roky před tím minimální daně..

          2. Zkuste si nejdřív u podnikatelů zjistit, jak to s různými kompenzacemi bylo, kolik opravdu bylo vyplaceno a za jakých podmínek. Nevím,proč lemplům, kteří by nikdy nebyli schopni se jakýmkoliv způsobem uživit sami (třeba Vy),vadí kompenzace. Jestliže mi někdo svým rozhodnutím znemožní pracovat, musí mi nahradit vzniklou škodu. Koneckonců i ten podnikatel musel vyplácet své zaměstnance, platit nájmy, zálohy na energie a z čeho by to asi tak dělal, když neměl příjmy? Kdoví, jestli Vy nebudete závistivý hlupák, který dojí rozpočet přes některou ze soc. dávek. Mimochodem, jsem zaměstnanec, ale na rozdíl od Vás si umím představit, co by následovalo při nevyplácení náhrad.

          3. Něco jste asi nepochopil ,když mne tak napadáte,…já jsem nepsal o tom ,aby se kompenzace nevyplácely ,ale ,že se křičelo stále po větších a větších,…přitom tam kde zaměstnavatel dal 20% ,tak stát doplácel podnikatelům pro jejich zaměstnance 80% ,to se Vám zdá málo?…nějak jste ,ale zapomněl na ty daně…Myslím si ,že je dost podnikatelů ,kteří mají někoho kdo jim daně dělá a nebo mají dokonce své daňové poradce…”.proč asi.?”.. ,přece aby státu odváděli co nejméně…a i takový křičeli po větších kompenzacích,…přitom se už dávno vědělo ,že to státní kase nesvědčí… Když kopete do zaměstnanců ,tak zrovna Ti jako jediní odvádějí své daně opravdu poctivě…

          4. Je opravdu vidět, že už je dnešní doba nad Vaše rozumové schopnosti. Kde měl asi zaměstnavatel brát 20% pro zaměstnance, když měl zavřeno a nevydělával? Kde brát na polovinu nájmu? To samé platí, proč má podnikatel daňové poradce. Že by třeba kvůli složitému daňovému systému a kvůli neustálým změnám, které kdyby podnikatel měl sledovat, tak nebude dělat nic jiného. Nakonec, můžete mi ve své hlouposti napsat, kde kopu do zaměstnanců? Sám píšu, že jsem zaměstnanec.

          5. Klid zbraním ,už se nechci hádat ,jsou to prostě dva pohledy na věc a každý má svou pravdu.
            Mám třeba kamarádku ,která opravdu dostávala 20% od svého zaměstnavatele 80% přihodil stát a k tomu bere ještě výsluhy ,co by bývalá policistka….nakonec brala o 10 000kč víc jak já a přitom byla doma.
            Je jasný ,že je to individuální případ od případu… To poslední v čem jste se moc netrefil je ,že někomu závidím ..
            Ono s tím podnikáním je to taky ehm ehm. .dělal jsem 30 let u jedné firmy …mohl bych vyprávět. ..jak se získávají zakázky a pod….. a nebojte sám bych se uživil ,to oni mně lanařili ,abych k nim šel…..

          6. a ještě něco ,..vláda si ten Covid nevymyslela, a všichni už dobře vědí ,že si ho sem vozí sami z ciziny …protože pokud vím, vítr ho se nepřivál…tak kdyby nebylo všech těch dovozců viru přes hranice ,nemusela by se dělat opatření…..protože ,kdyby to vláda nechala na lidech ,tak do roka vymřeme. .Proto jestli si opravdu chcete ztěžovat ,tak né na vládu ,ale na všechny ty ,kteří jsou vůči ostatním bezohlední…ti to vládě jen všechno komplikovali a komplikují a nám taky…

  6. Použil bych hlášku pana Postráneckého ze seriálu Vinaři :”Františku, ty jsi hňup” Tak tedy “Honzo, ty jsi hňup”.

    1. 1 debil = 1 Hamáček, 10 Hamáčků = 1 Maláčová, 10 Maláčových = 1 Vojtěch, 10 Vojtěchů = 1 Flégr.

  7. Maláčová (její poradce Stropnický),Hamáček,Hašek,Toman a jejich privrzenciTi se všichni podíleli a podílejí na likvidaci ČSSD. A Maláčová má drzost pokračovat (dá se to pochopit ,jinde by ji nechtěli) Ani se neunavovali se vůbec na nic zeptat členů. Prebarvili si ČSSD z oranžové na červenou asi kvůli Hamackovymu svetru.
    Hamáček bude ještě pár měsíců,profitovat,pak po mě potopa. Maláčová se bude snažit vysvětlit když nejsou komunisté budeme červení my.A tak bychom mohli pokračovat.
    Je jen škoda všech dlouholetých členů,že je zneužili,kvůli svým profitum.

  8. ZPRÁVY DNE: 
    Zástupci Milionu chvilek se sešli s představiteli demokratických koalic

    • Předsedové a předsedkyně koalic SPOLU a PirSTAN aktuálně pracují na koaliční smlouvě a programovém prohlášení vlády. Na schůzce se zástupci Milionu chvilek se shodli, že témata posílení nezávislosti justice, svoboda médií a vyřešení důsledků střetu zájmů Andreje Babiše na státní správu jsou klíčová a potvrdili, že o jejich konkrétní podobě jednají. 

     
    Hamáček rezignoval na předsedu ČSSD, kandidovat bude Maláčová

    • Po neúspěchu ČSSD ve volbách odchází z čela strany dosluhující vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček. Svůj odchod z funkce předsedy avizoval záhy po tom, co se ČSSD nedostala do Sněmovny. Na místo nové předsedkyně bude kandidovat Jana Maláčová.

     
    Zdraví prezidenta zhodnotí konzilium odborníků

    • Konzilium by mělo sestávat z devíti lékařů. Tato nově vzniklá poradní skupina by měla být podepsána pod zprávou o zdraví a schopnosti Miloše Zemana vykonávat prezidentský úřad. Následně by zpráva měla být podkladem pro rozhodnutí o aktivaci článku 66.

     
    Úspěšný den Vám přeje,
    tým Milionu chvilek

  9. Soudruh Jan Hamáček jen plnil rozkazy Andreje Babiše a dělá tak do poslední chvíle.
    V novém vedení ČSSD se vymění šašek za hlupáka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *