4. 5. 2024

36 příspěvků u článku “Diváci chtějí vědět, zda byla Tereza Kostková očkovaná. Česká televize zatím mlčí, ale celá StarDance je kvůli nákaze v ohrožení

  1. To se můžete vsadit, že je už dávno očkována. Herci a zpěváci se mezi prvními hrnuli k očkování aby mohli bez problémů vystupovat. Ti v seniorském věku teď mají k vůli očkování velké zdravotní problémy, viz Zagorová, Slováček a pár jich už taky zemřelo. Oficiálně prý na covid, ale do hrobu jim spíše pomohlo očkování. To je ta skrytá důchodová reforma, která tu teď probíhá pod pláštíkem covidu. Bere sebou do hrobu i starší VIP osoby.

    1. Babiš už v roce 2017 při nástupu na premiérské křeslo tvrdil, že žádná důchodová reforma nebude zapotřebí. Že by potentáti něco věděli už tenkrát?

      1. Samozřejmě, že potentáti jsou předem informováni o plánovaných globálních agendách. Proto jsou zváni na různá fóra za zavřenými dveřmi s vyloučením veřejnosti i médií, kde dostávají instrukce, nutné ke koordinaci plnění těch agend s většinou světa. Takovým způsobem je zajištěno třeba i plnění agendy OSN 2030 udržitelného rozvoje nebo agendy vzešlé z davoského ekonomického fóra Great reset, či bruselské agendy Green deal. Třeba zdůraznit, že v dnešní době tzv. globalismu, všechny ty agendy vznikají a jsou plněny jen v zájmu úzké skupiny globálních elit, majitelů nadnárodních bank a korporací, tzn. že jsou namířeny proti lidstvu. Nás obyčejné lidi v tom nic dobrého nečeká a záleží jen na nás, jestli ty protilidové agendy se podaří těm globalistickým šmejdům dotáhnout do konce.

        1. vysvětlovat ti, že tvoje schopnost argumentace je na úrovni šimpanze, je zbytečný. stejně jako když neuvažuješ, tak je tvoje uvažování prostě na úrovni nula. a níž to fak nejde. no, i když možná ty bys moh bejt ta výjimka. ;o)) ichtyle

  2. “Pravdou je, že očkování je soukromý zdravotní údaj a tyto informace je třeba chránit,”…..Tak jak to, že všude vyžadují covid pasy a potvrzení, které má kontrolovat kdejaký hospodský. Nějak si to protiřečí.

  3. Tak ji zakostkujte do plexiskla.Mikrofon tam může, šaty a účes bude taky vidět.dneska normal i v parlamentu to měli nějací herci.

  4. Kdyby očkovaná nebyla, je už tady rozjetá kampaň typu – nebyla jsem očkovaná, dnes už vím, že jsem udělala chybu. Vzhledem k tomu, že mlčí, je jasné, že očkovaná je.

  5. Tak to bude mít chudák holka od nových nařízení asi po práci,pokud není…Zákaz vstupu na prácoviste,dneska je toho plná tv CNN.

  6. Píšete,že očkování je soukromý zdravotní údaj,že je třeba jej chránit!!! Tak proč se jiní musí proukazovat kdejakému policajtovi,hospodskému nebo číšnici? Proč to jiní musí a jiní nemusí.Nemyslíte,že už z nás obyčejných lidí děláte pitomce?Ale na každýho jednou dojde,hlavně na ty,kteří tohle všechno nařizují.

    1. dyž se prokážu číšníkovi (teda ne že bych to chtěl dělat), zůstane to stále mezi mnou a jím. tedy soukromým zdravotním údajem. a teď taky neřeším to, čím se prokazujete (covidpas, test, atd.). ale dyž se to zveřejní v novinách, přestane to být soukromým a stane se veřejným. ;o)

  7. Byla na testech, Očkovaní na testy nechodí. A ten závěr je nejlepší: Česká televize o těchto otázkách zatím mlčí. Pravdou je, že očkování je soukromý zdravotní údaj a tyto informace je třeba chránit, obzvlášť v dnešní vypjaté době. Ale v hospodě to může vědět každý pingl

  8. Očkována byla, včera večer do bylo ve všech zprávách, takže běžtě s očkováním za Zemanem, třeba mu to zázračně pomůže..

  9. Herečka a moderátorka Tereza Kostková (45) byla pozitivně otestována na covid-19, a proto se nezúčastní plánovaného sobotního přenosu oblíbené taneční show StarDance. Jakmile se tato informace dostala na veřejnost, její fanoušky zajímalo především to, zda je očkovaná a zda její kolegy čeká karanténa. Zatímco ve druhé otázce jasno ještě není, v té první už ano. “Ano, jsem očkovaná,” potvrdila pro ŽivotvČesku.cz půvabná moderátorka ve svém prvním vyjádření.

  10. ZPRÁVY DNE: 
    Zástupci Milionu chvilek se sešli s představiteli demokratických koalic

    • Předsedové a předsedkyně koalic SPOLU a PirSTAN aktuálně pracují na koaliční smlouvě a programovém prohlášení vlády. Na schůzce se zástupci Milionu chvilek se shodli, že témata posílení nezávislosti justice, svoboda médií a vyřešení důsledků střetu zájmů Andreje Babiše na státní správu jsou klíčová a potvrdili, že o jejich konkrétní podobě jednají. 

     
    Hamáček rezignoval na předsedu ČSSD, kandidovat bude Maláčová

    • Po neúspěchu ČSSD ve volbách odchází z čela strany dosluhující vicepremiér a ministr vnitra Jan Hamáček. Svůj odchod z funkce předsedy avizoval záhy po tom, co se ČSSD nedostala do Sněmovny. Na místo nové předsedkyně bude kandidovat Jana Maláčová.

     
    Zdraví prezidenta zhodnotí konzilium odborníků

    • Konzilium by mělo sestávat z devíti lékařů. Tato nově vzniklá poradní skupina by měla být podepsána pod zprávou o zdraví a schopnosti Miloše Zemana vykonávat prezidentský úřad. Následně by zpráva měla být podkladem pro rozhodnutí o aktivaci článku 66.

     
    Úspěšný den Vám přeje,
    tým Milionu chvilek

  11. Diváci by chtěli vědět…
    To je jen a jen její věc. Nechtěli by vědět třeba, jestli další zůčastnění nemají beďára na pr… li? Kde se to lidi dostali lézt jeden druhému do zdravotní dokumentace? Buďte už zase normální byli li jste vůbec kdy…

  12. Očkování neznamená – bez nákazy. Ale pokud nepůjdou všichni do karantény, jak je vyžadováno po celé veřejnosti, tak televize zase jednou jde příkladem nedodržování nařízení. Tak ať se nikdo nediví následnému lido-demo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *