3. 5. 2024

10 příspěvků u článku “Bohemia Energy byl podvod miliardáře Písaříka. Stát podá žalobu, klienti mají naději

  1. Nevím kolik let má autorka textu Karolína Bauerová a jak dlouho žije v Česku ? Kdo zná český právní nebo spíše neprávní stát tak ví velmi dobře,že jedna věc je naděje pro možné klienty viz.kauza H-systém a druhá realita,která bude a to si troufám tvrdit už nyní taková,že nula od nuly pojde,tedy,že klienti se žádné SATISFAKCE nedočkají a kauza půjde do ztracena ve stylu známého italského filmu VYŠETŘOVÁNÍ SKONČILO,ZAPOMEŇTE ! Jako mnoho jiných kauz předtím. Pravdu má autorka ale v tom,že miliardář Písařík podvedl nejen klienty ale i stát.To ale není nic nového v českých luzích a hájích. Kolik se vyrojilo takových rádobypodnikatelů v polistopadové éře ? Jen namatkově (Kožený,Mrázek,Krejčíř,Smetka, a další a další). Nová vládnoucí vrstva Havlů,Klausů, Zemanů a dalších dobrodruhů udělala z Česka pokusnou dílnu pro tunely,pochybné privatizace a podobné podnikatelské aktivity. Nově vznikla vrstva podnikatelů zjistila,že krást je možné,že zákony nefungují a tak kradli všichni kdo mohli. Podnikatel Písařík to využil taky a nějaké zásady podnikání ? Máme skvělý vzor v minulosti v Baťovi,ale dnešní podnikatelé chtějí jen rychle zbohatnout a nemít žádné riziko,ale to k podnikaní vždy patří.

  2. Nečekejte od něho žádné milosti! Je si jist že se mu nic nemůže stát! Bohatí a mocní nastavili taková pravidla abychom se bezmocně dívali ,jak nás mohou beztrestně přivést na mizinu.

  3. Údajně začaly docházet šílená vyúčtování , experti radí zaplaťte a pak reklamujte . Co dodat opět jedním směrem

    1. Najděte si lepší odborníky. To, že nesmyslné vyúčtování musíte zaplatit a pak si můžete stěžovat, není uvedeno v žádném obecně závazném právním předpise, ale jen v jejich obchodních podmínkách. A když mi oznámili, že končí s podnikáním, takže už nebudou plnit podepsanou smlouvu, tak logicky nejsem vázán jejich obchodními podmínkami a nejsem povinen zaplatit jim libovolné ausnumero, které mi vyfakturují.

      Až je klienti vymáhající náhrady škod podle paragrafu 2913 odst. 1 občanského zákoníku prošlou do konkurzu, tak budete moci své přeplatky leda tak přihlásit u insolvenčního správce.

  4. A co klienti “spřátelených společností” ke kterým se řadí i ČS, která má jistě lepší jméno na trhu než BE, ale více zde:
    https://www.mix24.cz/ceska-sporitelna-ma-problem-lakala-sve-klienty-na-levnou-elektrinu-a-plyn-pak-je-prodala-bohemia-energy-aniz-by-to-vedeli/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=631421&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=lZ2REOLObzZ-202110220712&dop_id=13984407.

    Stát by měl tuto veřejnou zlodějnu za bílého dne prověřit. Má na to určitě více prostředků a možností než jednotlivec.

  5. Proč by se doprava měla zastavit kvůli nedostatku AdBlue? Auta její k ničemu nepotřebují. To jen škodlivý malware motor zablokuje, protože to nařizuje nějaký předpis z Brusele. Na trhu díky epidemii a souvisejícím výpadkům ve výrobě není dostatek Adblue. To je taková ta věc, co se vstřikuje do výfukových plynů, aby to vypadalo, že auto má nižší zplodiny dusíku. Bez Adblue auto nepojede. Překvapí Vás, ale proč.
    Toto se dočtete na serveru Auto.cz. „Když kapalina dojde, nelze motor natočit. A to u žádného auta. Důvod však není technický, ale legislativní. I bez AdBlue motor běžet klidně může. Zákaz chodu motoru bez AdBlue nařizuje automobilkám předpis EHK 83.“ (zdroj)
    Asi se divíte. Taková blbost by vás ve snu nenapadla.
    Řešení nedostatku Adblue na trhu je nasnadě. Potřebujete prostě někoho, kdo palubní software přeprogramuje. Aby malware neblokoval funkci vozidla v případě absence této zbytečné srágory. Je to báječná příležitost, která otevírá servisům a programátorům letos mnoho pracovních příležitostí. Další z oněch „green jobs“, které vznikají díky klimatické transformaci.Nepoškodí se tím nějak klima? Ne. Lockdowny za epidemie ukázaly, že dieselová auta jsou pro koncentraci NOx v ovzduší daleko méně významná, než se myslelo. „Ukázala to data o znečištění ovzduší ve Stuttgartu i Mnichově. I když provoz klesl kvůli koronaviru na zlomek dřívějších hodnot, emise škodlivého oxidu dusičitého zůstaly stejné.“
    Dělají z nás pečenou zeleninu, kde se dá. Budu mezi prvními co seženu někoho, kdo mi tu sračku přeprogramuje. Jen tahat z lidí peníze!
    A co tím chci říct? Že ať je to plyn, elektřina, adblue, kovidpasy, vakcíny – vše co s tím souvisí a s našimi ožebračovanými životy jsou hovna globalistů a my se začněme bránit stejně. Unfair. A tohle je ta tečka.

  6. Ty smlovy jsou jasně nevýhodné pro klienty. Ale podepsali je. A tp se u nás může. Svobodně se nechat okrádat a svobodně podvádět. Ale v případě dodávky energií jde o energetickou bezpečnost státu. A proto tomu šmejdovi Písaříkovi obstavit účty a majetek. To už přehnal

    1. Já mám velice výhodnou smlouvu. Akorát, že mi XEnergie oznámila, že končí s podnikáním, takže ji nebude plnit.

  7. Příští generace dětí našich vnuků zjistí, že počátkem 21. století byla podány trestní oznámení na milé miliardáře. Vykopávky na místech soudních budov našla paměťová media s veselou hudbou.

  8. Nedodržel smluvní ujednání oklamal spotřebitele a stát by měl razantně zakročit.Jenze je vidět že ho ještě stát ochrání!jsou to hajzly!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *