5. 5. 2024

26 příspěvků u článku “Lidl uvedl do prodeje zcela novou značku. Nezdravými potravinami se snaží zavděčit Čechům

  1. Kulhánku ty seš vůl,ale jinak když je budeš žrát v respirátoru tak nebudou škodit jo a vůl seš,ale né socislistickej

  2. Čemu se divíte ? Velká většina lidí díky zlodějskému zdražování elektřiny – plynu- nafty- benzínu a dalších věcí bude muset kupovat ty to šunty protože na sýr Madeta za 20kč/100g v akci nebo salám Vysočina za 21kč/100g v akci mít nebudou natož na 100g jogurtu za 18kč !!! Zkurvena EU se svím Eco zeleným šilenstvím nám i díky našim idiotskym voličum volicí Eurohujerské strany připravyla jen rytí hubou v zemi a žití jak za komoušu z ruky do huby !!! Pryč z EU pryč s Eurohujery stranami Top09 Stan Ods Piráti Kdu-Čsl !!!

    1. Jedinej hujer jsi tady asi ty, místo aby jsi se držel tématu, tak se tu poustíš do EU, o které nevíš víc, než ti nakuká Tomio a díky které mimochodem můžeš nakupovat v tom Lidlu za levnější ceny, než kdybychom v ní nebyli. Doufám že dneska půjdeš do obchodu a pěkně si, až budeš čekat u pokladen, připomeneš, jaký to bylo stát frontu na mandarinky😘. Mír a lásku❤️

    2. blábolíš, hochu – já žiju z důchodu 6500,- měsíčně a nemám problém si kupovat třeba zahraniční sýry za 35,- Kč 100g a více, třeba foume d’amber… a pokud měsíčně neušetřím alespoň tisícoivku, mám za to, že jsem ho prohýřil! Sračí k tomu mít ujasněné, co chci a opravdu potřebuji kupovat…

      1. Kde žijete? Já platím za elektřinu 2000 měsíčně, za topení, vodu a fond oprav 5000 měsíčně. To už je tuším přes limit… Takže kde žijete?
        Rodiče, kteří žijí v domku na vesnici platí El+plyn+vodu měsíčně na zálohách okolo 4500.
        Takže prosím, kde se dá žít měsíčně za 6500, aby vám ještě 1000 zbyl?

      2. A nevypadla vám náhodou před tou šestkou jednička? Takto vám to fakt “nežeru”. Ledaže náklady na bydlení za vás platí někdo jiný.

    3. A Green deal za nás v Bruselu podepsal kdo ? Ano správně, Andrej Babiš. Ani přitom nepíp. Zato teď na odchodu objevil správné prezidentské téma, nejsou to ani sudeťáci, ani migranti, je to energetická politika Evropské unie, kterou může kritizovat. Že mlčel, když měl být jejím spolutvůrcem, na to se jeho voliči neptaj.

    4. Se vsim s vami souhlasím, až na to že za komoušů se žilo z ruky do huby, určitě bylo líp než dnes.

  3. Lídl je synonymum pro kšeft přes mrtvoly. V tom stánku už jsem nenakoupil několik let a měnit to nebudu…

  4. Opravdu dost ubohý článek, který má viditelný záměr očernit Lidl a novou značku Náš kraj. Není pravda, že Náš kraj nemá žádné odlehčené produkty. Sama jsem si koupila lámankový chléb. Nabízí i šunku od kosti, jogurty ve skle, čerstvý sýr Palouček… Ano, nabízí i uzeniny a to s celkem vysokým podílem masa, takže si moc ráda tu Moravskou klobásu (obsah masa 96 %) koupím a vychutnám. Brambůrky jsou méně slané než ty běžné lídlácké, chuťově jsou více bramborové a to mám ráda. A upřímně ruku na srdce, kdo si občas brambůrky nekoupí, byť jen na nějakou oslavu nebo na Vánoce..
    Autor článku, chce-li psát objektivně, měl by ochutnat aspoň zlomek z těch více jak 80 druhů zboží značky Náš kraj, porovnat se stejnými výrobky jiných značek a pak teprve vynášet soudy a zbytečně nepomlouvat.
    Naštěstí lidé mají svůj rozum a udělají to za něj. Tak lidi, ať vám chutná. Dobrou chuť!

  5. znal jsem jednoho kulhánka a to byla děsná vypatlaná svi.. a mag.. že by pan autor byl jeho synáček

  6. …a proto je grafika tak výrazně odlišná, aby každý na první pohled viděl, že se jedná o “retročuňárnu” a ne o bio. Když chci jíst zdravě, červený kraj si prostě nekoupím. Lidl jen uspokojuje tu část svých zákazníků, která má ráda českou klasiku. Mě to nijak neuráží, já si prostě vyberu v jiném regálu.

  7. Čekal jsem nějakej rozbor éček. Místo toho tu frajer tvrdí, že jsou buřty a esíčka samy o sobě nezdravý. Že lidl má svojí zdravou značku a teď si drze zavádí i “nezdravou”.

  8. Můj kamarád Václav měl na to krásnou odpověď : je to tak dobrý, že to nemůže být ani škodlivý. To bylo moudro.

  9. Lidl šel kvalitou strašně dolů,co tam prodávaj,všude palmovej olej a šmakulády od Babiše schované za PIKOK,chce to obří daň na tyto sračky,ať to nikdo nekupuje,ani zadarmo ty jejich retro měsíce fuj.hroznej diskont

  10. Zdá se mi, že ten člověk co to napsal je poněkud ujetej na bio potraviny. Tento článek je výplod někoho kdo v socialismu nežil a neví o čem hovoří. Normy na potraviny byly daleko přísnější a nedobážely se zdravé a chutné potraviny z okolních zemí EU určené výhradně pro české trhy. Polská drůbež je velmi chutná a zdravá. Zatímco český salám je vlastně vrchol nechutnosti. A tak závěrem. Do do práce autore přiblblých článků.

  11. Včera jsem si koupil v Lidlu jaternicový prejt, manželka řekla, že od Němců to bude dobrý ,až t,o upekla tak mě přešla chuť,potom jsem to dal aspoň kočce a ta utekla

  12. Proč by to bylo nezdravé? Rozhodně méně škodlivé než nějaké EKO BIO sajrajty za podstatně vyšší cenu, po kterých lidi chcípají jak mouchy. Viz asi rok před covidem epidemie “zabijácké Escherichia coli” z BIO okurek.

  13. Už od pohledu dobrej humáč,Lidl šel kvalitou strašně dolů a je jedno zda v těch obalech šmakulády od Babiše,nebo Polska

  14. Raději zajedu do Polska,pro kvalitní produkty do Biedronky za poloviční ceny,to co nám tady vnucují to odpad,jenže hodně lidí nemá srovnání,nikdy tam nebylo,bo má předsudky,ale zbytečné,mají mnohonásobně kvalitnější lokální produkty,uzeniny a mléčné výrobky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *