29. 4. 2024

13 příspěvků u článku “Miliardář Písařík z Bohemia Energy chce znovu dodávat levnou elektřinu a plyn. Prosí klienty, aby ho nežalovali

  1. No, myslím, že Písařík hlavně hraje o čas. I když prý jsou podané nějaké žaloby, bude to trvat roky než bude vyřčen nějaký verdikt a tou dobou už budou všechny peníze/majetky bezpečně “ulité” – tihle moc dobře ví jak na to.

    1. Píšete nesmysly. Moc dobře ví, proč nechce aby ho žalovali. V případě zahájení trestního stíhání jsou veškeré převody majetku neplatné.

      1. Směšujete dohromady dvě věci. Klienti na něj mohou podat civilní žalobu, trestní stíhání by proti němu vedla policie bez ohledu na to, jestli si to klienti přejí. Jinak ani jedna varianta neznamená automaticky neplatnost majetkových převodů. V případě civilní žaloby mohou klienti požádat o předběžné opatření (což už se stalo u nemovitostí), v případě trestního stíhání mu může majetek obstavit státní zástupce. Pokud se tak nestane, mohou být za neplatné prohlášeny ty převody, které byly učiněny za nevýhodných podmínek a vedly ke zmaření uspokojení nároků věřitelů.

  2. Pokud na tyto čachry někdo přistoupí po zveřejnění některých praktik Bohemie, stává se stejným šmejdem a mělo by se s ním tak zacházet.

  3. Za jeho chování a jednání kmenů nevhodné v žádném případě bych se k němu za žádných důvodu elektricti odběratele nevracel a všem co utnul elektřinu .Zažalovat co jiného s tím a to že nás odbretale odrizl pojďme se všichni všem co jí odrizl pojďme ho zažalovat.ted prosí jen jenom aby na nas mohl by udělat zase nějaký podvod používáte ještě někdo ok od něj plyn a elektřinu odejít z
    Udělal to schválně poslechl špatnou stranu.a jestli je to z jeho hlav tak to je vuuuuul na to zákon zákonem patří na psychiatrii nebo si snad zdraví se rozumný člověk dokáže tohle dovolit zamislete se a pojďme tvrdé do něj teď jsem bude omlouvat neměl to dělat už i v minulých staletích udělal to samé jedná se to pořád do kola . Jim Morriyson Douglas

  4. Kňučí jak mamánek a hledá vinu u druhých,jenže všem, které podvedl nikdo moc nepomůže–Vyšetřování skončilo-zapomeňte–tak to tu chodí.nezbývá než narovnat kosy,nebo věříte naivně ve spravedlnost???

  5. Taky bych už se k nim nevrátila,je sama lež,myslí jen na svůj mamon,jen ať kouká vrátit všem přeplatky..

  6. Z mého laického pohledu nezralá osobnost. Než podepíšete jakékoli smlouvy, podívejte se na internet, najděte si články, rozhovory, účetní výkazy na justice.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *