2. 5. 2024

17 příspěvků u článku “Ivan Bartoš premiérem? Raději ne, má temnou minulost

  1. Takové články mě fakt baví, celé se to dá zjednodušit na otázku:
    “Je nebo není normální změnit v průběhu 10 a více let názor?”
    Je to naprosto normální, každý si sáhněte do svědomí a vzpomínejte, co všechno jste za takovou (i kratší) dobu přehodnotili.
    Tento článek je vůči panu Bartošovi silně subjektivně zaujatý, to nemá s nezávislou novinařinou nic společného.

    1. Neni zaujatý jen ukazuje na obrovské nebezpečí pro tu to zem a 80% normálních slušných občanu v té to zemi které Bartoš a jeho Piráti představují !! Je to stejné nebezpečí jako komouši v roce 1948 !!

  2. Ivánek si myslel, že ho v sáčku nikdo neprokoukne a teď už se bojí i přiznat vazby na Antifu . Seš k smíchu, jak se stydíš za svoje názory srabe.

  3. Autor článku asi nečetl program Pirátské strany… 😁😁😁 Jinak kandidatura za ano měl být podle Bartoše vtip, ne nerozvážnost a Babiš žádné zprávy neukázal.

    1. To co si napsali do programu to chytré lidi nezajímá – ale to jak se chovají co řikají a jak jednají posledních 8 let včetně Bartoše to je duvod proč by neměli být ti to ultra levičáci anarchisti feťáci vítači migrošu Bruselští vlezdop…. zastánci pošahaných sex.deviantu zastánci přijetí Eura zdražování benzinu nafty parkovacích míst tak zvaných šleharen pro feťáky zdražení Mhd a dalšich svinstev měli být pro 90% národa nevolitelní !!!

  4. Vzhledem k tomu, že náš současný premiér o morálce nikdy ani neslyšel, názory mění ze dne na den a má temnou nejen minulost, ale i současnost a zcela jistě i budoucnost, by možná nebylo od věci, kdyby autor tohoto článku poněkud přehodnotil svůj světonázor.

  5. No aji u Hitlera jeho Main Kampf považovali za jeho mladickou nerozvážnost,když ho Němci zvolili premieroprezidentem- fírerem.

  6. Představte si, že byste mu svěřili svůj byznys, děti k výchově, barák k užívání – tedy myslím Bartošovi a už mě jímá hrůza, co asi vrátí za např. 2 volební období. Ne, díky.

  7. To myslíte vážně? Temnou minulost? Po d tím slovním spojením si představím vraždu, členství v nějaké fašistické organizaci nebo drogovou závislost…
    Vývoj a změnu názorů srovnáváte s StB? Nebo zlodějstvím? Podle vašich kritérií by nemohl být premiérem nebo politikem vůbec nikdo. Ani současný prezident by nebyl prezidentem…
    To jste fakt přehnali. To je nějaký předvolební útok na Piráty?

    1. Ne to je jen veliké varování aby rozumní lidé neskočili na volební program těm to ultra levičakum feťakum vítačum migrantu Bruselským vlezdopr… když 8 let se chovají jednají mluví zcela jinaj a kdyť Bartošova minulost od roku 2007 do jara 2017 je zcela odstrašující !!! Piráti jsou obrovské zlo a nebezpečí pro celou Čr a jsou možná větší nebezpečí a zlo než komouši v roce 1948 !!!

  8. Když André vstoupil do politiky, věděl jsem o něm kulový a to co říkal mi nepřišlo špatný… Bohužel sliby a řeči zůstaly a časem jsem viděl, že je to populismus nejhrubšího zrna, a je v polistopadový éře je to největší gauner, který byl ve vládě.. Příznivcům sekty ANO stejně nevysvětlíte, pro ně to bude Mi pan zuzuzu.. Nevím, jestli budu volit piráty, ale určitě by mě od toho neodradilo, že Bartoš na chvíli uvěřil Burákovi, těch lidí bylo víc a já vlastně mezi nimi… Hezky se to poslouchalo..

  9. Je úplně absurdní vůbec jen uvažovat, že by snad mohl být premiérem demikratického státu námořní lupič (to jest pirát). Takováto změna stylu by fakt byla hodně za hranou a ne že by nás nepoškodila.

    1. Proto musíme všichni dělat vše v rámci zákona aby ti ultra levičacký paraziti nedostali ve volbách spolu se Stan více než 20% hlasu !!!

  10. Přesně tak jeho minulost do jara 2017 je dostatečně odstrašující a je uplně jedno co řiká 4-5 měsicu před volbami kdy popírá vše co řekl a udělal od roku 2007 do jara 2017 a svádí to na mladickou nerozvážnost !!! Doufám že se zveřejní spis který na něho od roku 2007 vede specialní policejní oddělení – protiextremistické- kde je spousta dukazu s foto a video záběry o jeho aktivitách s anarchistickým hnutím Antifa+ jeho blizkým napojením na jeho duležité členy – Lukáše Borla Jana Májíčka Tomáše Schejbala a Kateřinu Krejčovou + velmi těsné napojení na Německou stranu Zelení !!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *