4. 5. 2024

21 příspěvků u článku “Vojtěch připustil povinné očkování proti covidu. Jako první by šli zřejmě lékaři a sestry

  1. Jsou to experimentální vakcíny, které ani nejsou vakcínami, jak je známe z minulosti na záškrt, tetanus apod. Je to úplné novum, genová terapie u níž nikdo neví, co to s tělem člověka udělá za pár měsíců či let. I když někdo (výrobci, jejich akcionáři jako Bill Gates) to mohou vědec moc dobře. Proč asi si výrobcí těch nových experimentálních vakcín v Bruselu prolobovali, že nejsou odpovědni za případné nežádoucí účinky a přehodili tu odpovědnost přímo na lidi, kteří si to nechají píchnout do těla? A teď si představte, že třeba po roce po povinném očkování zdravotníků se začnou ve velkém objevovat nežádoucí účinky a ti lidi skončí ve velkých počtech v nemocnici nebo nedej bože začnou umírat? Zhroutí se nejen celé zdravotnictví, ale celý stát. Půjdou politici do toho rizika?

  2. Za prvé: Macron by neměl být pro nikoho vzorem. Za druhé: Jestliže má někdo dostatek protilátek, které získal přirozenou cestou, tedy nakažením Covidem, tak by očkován být neměl. Už se o tom psalo, ale nikdo se tím neřídí, i když je to prý nebezpečné. Budou nás tlačit všechny paušálně do vakcinace, a to bez ohledu na to, co to s naším zdravím udělá. A když vám ho vakcína poškodí a budete mít trvalé následky, třeba doživotní třes rukou, nervové záškuby nebo se vám rozjede demence, dají od toho doktoři a vláda ruce pryč a řeknou vám, že to není vakcínou. A nikdo vám nedá za odškodnění ani korunu. Ale očkovat se budeme muset všichni. Tak to už není demokracie, ale totalita a diktatura. Pryč s takovou vládou!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. To může zkusit! Určitě se necháme dobrovolně zabít a takový mlaďoch nás bude posílat na smrt! Všechno je jen o obrovských výdělcích farmac.firem!
    Jediná Anglie dostala rozum-tam totiž již nejsou pod diktátem zvrácenců z EU !

  4. Tak určitě. Poslední zoufalé pokusy, aby se šli lidi nechat napustit. Rozsudek Nejvyššího správního soudu z 2. 7. 2021, 9Ao 8/2021, že požadovat test na covid či očkování při využití služeb restauračních zahrádek podle mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví z 19. 5. 2021 bylo v rozporu se zákonem.

  5. Až jednou někdo osvětlí pravý důvod k tomu,že nás chce vláda všechny naočkovat,včetně děcek,tak tohoto spratka pošlou sedět doživotně.Pokud neobnoví trest smrti,což by se hodilo.Absolutně už nechápu,jak si tento prašivec a další jeho kolegové,včetně páníčka,můžou dělat z republiky absolutní monarchii?Kdy se konečně zvedne odpor,nejlépe ozbrojený a zatrhne to těmhle nenažraným mocipánům?A s absolutní brutalitou

  6. Pan ministr patrně zapoměl,že zdravotníků a pracovníků sociálních služeb není nekonečné množství,možná tohoto dojmu nabyl v parlamentu,odejde jeden za hodinku je tam druhý.On je v situaci,kdy by se měl ptál sester,zda chtějí,pokud ne,tak NE.

  7. Může zkusit to dát povině!!… a uvidíme se na Václaváku! Nějaký hastrman mi nebude diktovat co je pro moje zdravý nejlepší….

  8. JESTLI SI BUDU MUSET NECO ŠLEHNOUT TAK POČÍTEJTE VY BUZERANTI PROLHANY ŽE JAKMILE BUDU MÍT PO LETECH NEJAKY ZDRAVOTNÍ PROBLEM VYVRAŽDÍM VAS!!!!!!

  9. Vojtěch je obětní beránek, v případě průšvihu půjde první on… možná nejen z vlády, ale třeba i do basy. Co to je asi za člověka, bez páteře, osobní hrdosti i pudu sebezáchovy, jakou má asi inteligenci, když se do toho ministerstva vrátil a znovu dělá podržtašku…

    Tohle žádné peníze nedokážou zaplatit. Nechtěl bych být v jeho kůži, pokud se ukáže, že nevyzkoušené vakcíny mají závažné nežádoucí účinky. Rozumný člověk by teď bral nohy na ramena.

  10. Nic takového nepřipadá v úvahu . A co protilátky ? Na co to očkování je když se zase nakazili lidé , kteří už měli i druhé očkování ? Atˇ mi to někdo vysvětlí proč bych se měl tím svinstvem očkovat ? Ani omylem ! Lidi nebudte hloupí , protože proti tmu uměle vytvořenému svinstvu jménem coronavirus žádné dobré očkování neexistuje !

    1. Ono ani nemůže existovat očkování proti něčemu, co neexistuje. Napřed lidem pod záminkou testů poškodili sliznice. Po takto vyvolané zánětu začali tvrdit, že je to příznak onemocnění. Ve skutečnosti nikdy nebyl prokázán žádný nakažlivý přenos. Nyní vás chtějí zachránit stejným svinstvem, které tyto příznaky způsobylo.

  11. Až mi někdo za stát, třeba pan ministr Vojtěch podepíše informovaný souhlas, že vakcína může přinést určitá zdravotní rizika a může mi dočasně i trvale poškodit zdraví, tak do toho možná někdy půjdu. Ale dobrovolně na sebe brát všechna rizika, navíc to státu potvrdit na papíře aby s ním mohl někdo alibisticky mávat až budu mít problém, tak na to Vojtěchu zapomeň!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *