1. 5. 2024

6 příspěvků u článku “Pád Miloše Zemana se odkládá. Zatím je příčetný, další šance bude po volbách

  1. jak napíšu pravdu o luze neuspěšných trafikantu,hnupu,křiváku jako Fischer,Němcová zlodějka rohlíku,Drahoš,Vystrčil okamžitě falešná,zákeřná demokracie zničí muj článek.Zeman je to nejlepší co máme ubožáci!!

    1. No jó, SENÁT a senátní komise za korunu drahá sebranka s minimálním přínosem jak pro lidi této země, tak pro demokracii tohoto státu.
      Mají strach o sebe, věk je taky dohání!
      Cvaká jim u zadku, protože a pokud by potvrdili špinavou aplikaci dnešní podvodně štváčské metodiky na pana prezidenta Zemana, tak je více než pravděpodobné, že si tím podepisují svůj NEKROLOG a ještě současně nerozhodnuté, váhající lidi přesvědčí o svých ZÁKEŘNOSTECH i jednoznačné neúměrně drahé ZBYTEČNOSTI.
      A jak navrhuje pan prezident Zeman, když už někdo požaduje moudrý a fungující SENÁT, tak jen s ČESTNÍ SENÁTOŘI a čestným symbolickým platem JEDNA KORUNA ČESKÁ.
      A pak si osobnostně socio-patologicky pokřivené kreatury (Fischer, Němcová zlodějka rohlíku, Drahoš, Vystrčil apod.) mohou už radit, o sto šest, všem slepým i neznalým.
      Bude jim pak vůbec ještě někdo naslouchat ty jejich záští přeplněné výblitky, jako vynuceně dnes??!
      Vše dobré moudrým a vstřícným a vše zlé, i to zcela nejhorší parazitům, zlým, lhářům, podrazákům a nepřejícím asociálním zrůdám.
      Přeji hezký den dobrým a slušným.

  2. Ukazuje se , že senát má velmi významnou roli a jeho rušení je nesmysl. Prolhaný, alkoholik a ubožák Zeman není schopen vykonávat svoji funkci a to zcela zjevně. Jde o trapnou karikaturu prezidenta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *