7. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Senioři rychle přicházejí o protilátky po očkování, zjistil výzkum. Na podzim to může být opět průšvih

  1. Jsme s manželem senioři, prodělali jsme oba Covid 19 s poměrně těžším průběhem a po měsíci jsme si nechali změřit protilátky. Oba jsme je měli dost vysoké. Uvažujeme o očkování, ale pro jistotu jsme si nechali po 3 měsících od nemoci znovu změřit protilátky a byly nám zjištěny ještě vyšší hodnoty, takže očkování nedoporučeno. Okolnosti nás však nutí nechat se očkovat a tak jsme po 6 měsících od nemoci opět chtěli vědět, jak vysoké máme protilátky . Znova nám naměřili nejvyšší možnou hladinu a nedoporučili očkování. Takže není pravda, že protilátky seniorům klesají. Jistě, je to individuální, ale to u očkování také.

  2. Nechápu proč u očkovaných zkoumají hladinu protilátek, když je to prý zcela nevypovídající číslo. A dokonce ti co mají protilátky po prodělání ( i vyšší než u očkovaných) jsou pro společnost nebezpeční. a nutí je se očkovat, má to logiku? ? ? ? ? ?

  3. Nemohu si odpustit poznámku, že vakcinační propaganda tvrdila, že protilátky vytvořené po očkování vydrží mnohem déle, než po prodělání Covidu. Pouze profesoři J. Beran a V. Thon tvrdili (správně) opak.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *