8. 5. 2024

4 příspěvky u článku “Proč byl únik koronaviru z laboratoře označován za konspiraci? WHO teď přiznala, že k němu zřejmě došlo. Důkaz, jak moc mylná může být “jediná pravda”

  1. Pane redaktore, píšete velice korektně. Chápu to, nechcete, aby váš web byl šmahem zařazen mezi ty konspirativní, což je dobře, protože by to ničemu neprospělo.

    Nicméně, dedukce z Vámi uvedených faktů je velmi jednoduchá. Tzv. “jedinou pravdou” a potlačováním nepohodlných informací se vyznačují jen a pouze totalitní režimy. Historie nic jiného nezná – pokud se mýlím, opravte mne. A totalitní režimy – no ty jsou přece vždycky vedené zločinci. Není to tak?

    Hitler, Stalin, Saddám Husajn, za zločince byl označen i Slobodan Miloševič, Kim Čong Un, v poslední době také běloruský prezident Lukašeno a samozřejmě i Vladimír Putin. Ti všichni byli demokratickým světem označováni za potlačovatele svobody a hlasatele jediné, své vlastní verze “pravdy”. A najednou to u nás máme taky! Jenom nevíme, kdo jsou a kde se skrývají ti totalitní vůdcové, co zdálky, prostřednictvím moci peněz, ovládají tzv. demokratický svět.. Možná bychom něco tušili, jenže, to už by byla ta zavrhovaná konspirační teorie.

    Píšete, že koronavirus jistě není biologická zbraň a “podobné nesmysly”. Není ale logické se zeptat, jestli to také není součást “jediné pravdy”, která se už začala bortit a už teď se jevit jako nehorázná lež? Jak víme, že to bylo opravdu ve Wuhanu a ne někde jinde? Případně, že náhodě někdo nepomohl s úmyslem potopit geopolitického protivníka, nebo že únik viru se nepřihodil v zájmu pozdějšího, mnohamiliardového “obchodu” s vakcínami? Jak dlouho ještě vydrží současná “pravda”, že to tak zcela jistě není?

    Prostě, můžeme i nadále věřit establishmentu, tzv. elitám, vědcům, správcům a redaktorům informačních serverů, politikům i novinářům, když se ukázalo, že lhali a skutečnou pravdu vědomě potlačovali? Ať si odpoví každý sám.

    1. To je velice nepravděpodobné, soudruzi z ,,menzesu” a ,,sněhuláci” dodnes tvrdí svoji jedinou ,,pravdu” a rozhodně se jí nevzdají. Pokud by jedinkrát zaváhali a byť nechtěně ,,proflákli” tu skutečnou pravdu, tak by se sami vystavily nejen posměchu, ale i trestnímu postihu a toho se tyto zrůdy bojí víc než čehokoliv jiného. Nedokážu si například představit že by rozřechtaný sociopat Smejkal mezi ,,normálními mukli” šířil své desinformace bez toho, aby druhý den neměl svůj mozek rozšlapaný po podlaze.

  2. Prima teď jsme o krůček dál!!! A co takhle se odteď zamýšlet se nad Orvelem a teorií světového restartu??? Je to strava pro mozek a už se jako scifi netvaři!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *