7. 5. 2024

40 příspěvků u článku “Kalousek si dělá starosti o prezidenta Miloše Zemana. Netuší, kde je

  1. No… Pan Kalousek, chce mít přehled! Kdyby se stalo to nejhorší, a byly vyhlášeny nové volby, aby stačil vystřízlivět!

    1. trapný-to bylo v mödě,když se snažil estébák dehonestovat všetkých odpůrcou ces padaky. každý tupec se toho chytil na věky

    2. To má pan Kalousek výhodu viďte ? On se z toho dostane, ale Vám asi nepomůže ani svěcená voda. Komu není dáno…..

    1. Pavlíku, můžeš mně vysvětlit, co |Kalousek ukradl ? Ale fakta, prosím. Ne hospodské kecy voličů Zemana a Babiše.

    2. Vy prosím pana Kalouska znáte osobně,nebo soudíte dle pana kobli-lháře.Já ho znám osobně,spolu jsme studovali,je hodně,ale hodně vzdělaný a nelže.

      1. pokud jste spolu studovali tak za totáče on rodinu komunistu ty rodinu estebáku jinak by ste nevystudovali ani třetí patro

  2. Prezident by se k situaci kolem Afgánistávu vyjádřit měl. Ovšem v tom množství chyb které nadělal, je tahle z těch méně závažných.Co se týče stažení vojenských sil z Afgánistánů, mělo to proběhnou tak, že bude nejdříve postaráno o osoby které jsou nyní v ohrožení života. To znamená, že měly být evakuovány do bezpečí. S tím se počítat mělo a provést se to dalo.

  3. Nechápu proč Mix24 šmíruje Kalouska….Copak někoho jeho FB zajímá? Na ty jeho klaunovské kecy už není nikdo zvědavý…

    1. To je fakt pr§ er. Prezident se Kaldovi někam schoval, on má babu a nemůže ho najít, ani když se někde plouží na vozíku.

  4. Už dříve se vyjádřil v tom smyslu, že stažení spojeneckých vojáků ze země považuje za chybu, píšete, tak co ještě chcete ? To je celkem zřetelné vyjádření. A Kalousek ? Neříkal náhodou, že si jde po svejch ? A už zase straší a montuje se do toho, co není jeho starost.

  5. Náhodou,Kalousek je výbornej satirik a řekl bych i pragmatik.Delší dobu sleduju jeho názory a je to fakt vtipný.

  6. Zeman je spíše než velitelem ozbrojených sil vrchním velitelem svých vyčpělých sil…
    je to hanba.

  7. Pan Kalousek už dlouho nebyl vidět i slyšet,tak opět chce být vtipný.Měl by se starat,jak vrátí peníze za rozkradený majetek……

  8. Prezident se jasně vyjádřil
    Nevím proč bych měl
    Vystupovat každý den s nějakým prohlášení

  9. President už před několika měsíci upozornil na fakt, že odchod Američanů způsobí velký problém…

  10. Ta komická figurka na hradě má v hlavě stejně totální zmatek ,podobně jako on se vyjadřují lidé po několika mozkových mrtvičkách nebo s těžkou stařeckou demencí. Takže není o co stát. Člověk v tomto stavu na této pozici nemá co dělat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *