8. 5. 2024

14 příspěvků u článku “Komentář: Evropská unie má problém. Může se rozpadnout rychleji, než se zdá. Vše vsadila na jednu kartu

  1. Green deal ani jiné agendy nepochází z dílny Bruselu. I ti nejvyšší hlavouni EU jsou jen vykonavatelé instrukcí, které jim dodává úzká skupina globálních hlavounů ze Světového ekonomického fóra, Světové banky, MMF, FEDU a dalších finančních skupin, nadnárodních korporací i jednotlivých superboháčů a starých šlechtických rodin. Oni tahají za nitky, financují a korumpují bruselské úředníky i vlády jednotlivých zemí aby jim šly na ruku.

    1. Františku i kdyby jsi to napsal třeba 100x, vždy to bude pravda. Je to jedinná možnost a určitě ,,vyjde levněji” než v SESV zůstat. P.S. SESV = Svaz Evropských Socialistických Vazalů.

  2. evropská komise je banda jmenovaných zkorumpovaných přeplacených patolízalů, které je potřeba nerespektovat a vykopat je.

    1. Evropská Komise je politbyro Svazu Evropských Socialistických Vazalů a té se jako takové nejde zbavit jinak, než pouze vystoupením z tohoto pofiderního Svazu.

  3. měli jsme politické utrpení 40let RVHP varšavské smlouvy a ted máme stejnou spíš horší pakáž EU její vedení je katastrofa pro evropu,ekonomiku,rodiny,duchodce,psi,kočky je to zlo

  4. Kdo rozumí fyzice, ví že se “spletli”. I když, kdoví, jaká lumpárna za tím je ve skutečnosti – nejspíš jde o peníze až na prvním místě, podobně jako s očkováním proti Covidu.

  5. Buď se EU ve velmi dohledné době dokáže vrátit před Lisabon (a v některých oblastech raději až před Maastricht), nebo bude nutné z ní odejít (nejlépe v koordinaci s dalšími nespokojenci), nebo ji spolu s těmi nespokojenci budeme muset rozbít. Jde o životy naše a našich potomků.

  6. Celá eu i ek dokazují, že jsou nefunkční a byrokratické molochy od doby 1 migrační vlny dosud, stále jsou v agonii narkomana po prvni dávce…

  7. EU je odporné společenství diktujícím slabšim státum včetně Čr co smí a co nesmí ! EU je odporné společenství 6 let podporující nezakonou migraci parazitu a přijímání jich v Evropě ! EU je odporné společenství zodpovědné za smrt stovek lidí rukou teroristu vpuštěných do Evropy spolu s 4.9 mil.parazity od roku 2015 !! EU je odporné společenství které místo toho aby od roku 2015 budovala na jižních hranicích od Portugalska po Řecko 6 metru vysoké ploty se strážními věžemi vojáky a psy na ochranu Evropy před parazity tak ročně utrácí více než 22 miliard € na jejich vození přijímání do Evropy a na jejich živení šacení a další služby !!! Za 5 let ta to verbež stála občany EU více než 110 miliard € za které mohly být špičkově zabezpečeny zmíněné hranice a Evropu by neotravovalo nevyžiralo 4.9 mil. parazitu kteří do ní od roku 2015 vtrhli !!! STOP ŠMEJDUM V EU STOP MIGRACI !!!

  8. Vypadnout z EU co nejdřív! Neprůhledný byrokratický systém dotací, který naši politici při vstupu do EU vyjednali. Místo potřebných věcí se sypou dotace do rozhleden a podobných zbytných věcí, ale na dálnici aby si člověk podvázal bradu, aby si nevyrazil zuby. Chceme stavět železnice pro rychlíky s 300 km rychlostí, ale lokálky pro lidi do práce rušíme a místo, aby se preferovala ekologická nákladní železniční doprava se vozí všechno po rozbitých silnicích. Eurošlechta s nehoráznými příjmy se stěhuje s celým amsámblem pravidelně z Bruselu do Štrasburku – nejsou to vyhozené peníze? Hrnou se k nám nájezdníci , kteří likvidují evropskou kulturu a EU řeší jestli se léta užívané “pomazánkové máslo” tak smí nazývat. Preferujeme elektroauta, ale ještě nevíme, jak likvidovat baterie po skončení jejich životnosti.
    Bulo referendum o vstupu do EU, ale referendum o vystoupení je tabu. Bude zajímavé v tomto ohledu sledovat Anglii.

  9. Ano ano a pak co vystoupíme z EU tak už Putinovi a jeho rozvedtce nebude nic branit k obnově SSSR Jesně bez vlastizrádců by to nešlo.Konec konců proc si nezvolit nekoho jiného a né poslance kteří smýšlí hodně divně,hlavně na sebe.No ti noví politici pak zvolí euro poslance kteří se za naši vlast začnou bít.A né to součesné posměchum a nebo spíše pro pláč.Berou platy dijetky benefity bonusi a pro ČR v Bruselu nehnou prstem.Pak jen suše oznámí kdo co a jak to se unás bude dít neboť EU rozhodla.

  10. Je evidentní, že smečka nevolených zločinců v exekutivě EU (jak je to vůbec možné), sama neodejde. Zbývá druhá cesta, historická defenestrace z horních pater.

  11. mám rád Sovětský svaz / RUSKO/ za to že nedovolilo vyhladit Slovanské národy Německem .Nemám rad západ a hlavně fašistickou EUa NATO jsou to jidáši a zrádci kteří chtějí ovládnout a podmanit si malé narody a udělat si znich otroky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *