2. 5. 2024

47 příspěvků u článku “Kdo nahradí Zemana na Hradě? Bookmakeři mají jasno, je to překvapivé jméno

    1. Co to meleš za kraviny ?!! Babiš neni výrazně pro Ruský ani pro Činský ! Zároveň zcela správně neleze do prde.. Americe či Němcum jako by to dělala zkur.. vláda složená z Pirátu Stan Ods Topo9 Kdu-Čsl !

      1. Ty si ikonickou ukázkou toho, jak to tady bude vypadat. Hulvátský vosočování a s tím spojená všudypřítomná protekce a zaostalost. Kdy už to ty mladý pochopí a začnou chodit k volbám?

      2. Ale Němcům leze, ukázal to při výběru Von Layenové na přání Merkelové s vidinou dobré pozice pro Jourovou. A jak to dopadlo, jakou ji dala funkci rozeštvávačky V4 víme všichni.

  1. Pokud Babiš něco do roku 2023 výrazně nepodělá bude mít velikou šanci s 51% vyhrát prezidentskou volbu !!

    1. Je to docela možné v zemi, jejíž občané se nechají opít rohlíkem a neumí uvažovat logicky a dávat věci do souvislostí. Navíc česká politika zhrubla a Babišovo hrubiánství a povýšené chování je většinou u lidí s nižší inteligencí považováno za dobrý předpoklad pro výkon této funkce. Opak je pravdou. Prezidentem má být člověk, který je nadstranický a nikomu nenadržuje a ve výkonu své funkce nesmí být jako Zeman, který je jako bývalý komunista jednoznačným fanouškem Putinova Ruska.

    2. Výrazně nás tu podělává všechny a spousta lidí mu za to tleská. Šanci na prezidenta má tedy opravdu velkou, obzvláště když si vzpomenete na slova současného prezidenta o inteligenci národa……

    3. Co ještě nepředvedl? Lže, ke svým dětem se zachoval jak šmejd . Co by tak ještě mohl učinit , aby se Češi probudili ❓

  2. Už vidím jak M.Zeman mluví o dalším svém tragickém omylu v politice. Po Grossovi a Špidlovi to bude A.Babiš (?!) ………..

  3. Mohl by to byt Andor Šandor,který má přehled o všem ,neboji se říct pravdu do oči a nepaktuje z USA nebo Ruskem nebo se stranami

  4. To si češi neumějí vládnout sami? To nám Husák -Bilak nestačil? Když se stala primátorkou p.Krnáčová,tak M. Kramár (v Zázracích přírody) V. Kořenovi řekl, že to by v Bratislavě neprošlo.
    Rovněž by mělo platit,kdo už 2x kandidoval,tak tam už nemá co dělat-lid ho nechce a jen tříští hlasy.

  5. Já bych byl rád, kdyby kandidoval Miroslav Ševčík. Rozhodně si tam neumím představit liberální pokrokáře, jako senátoři Hilšer, Drahoš nebo Fischer….

    1. určitě je to chytrá a podnikavá žena…její minulost ji ale vylučuje z jakýchkoli ambicí ve státní správě..je stejně provařená jako Babiš

    1. kompletní komunistická rodina a generál pavel v takovém prostředí vyrůstal a za komunistů byl jejich poskokem, no vy máte teda žaludek, nebo jste tak hloupý, že nemáte informace ?

    2. Jen ne general Pavel. Ridil by vas v cesku jako armadu!!!! Kazdej vojak profik zustava vojakem az do smrti. A vse v zivote ridi jako armadu, vojaky….

    1. Opak je pravdou, stát jde v současné době ekonomicky do kolen, protože je premiérem Babiš a při výkonu této funkce má nestydatý střet zájmů, kdy mu místo premiéra vlády umožňuje dělat si co chce a on toho patřičně ekonomicky zneužívá ve prospěch svého Agrofertu.

  6. žádná nová informace, o tom se mluví už dlouho a bude to další neštěstí pro naši vydrancovanou zemičku

  7. To,že Babiš ještě není ve vazbě,svědší o ,,vyspělosti myšlení min.poloviny národa”.Třicet let po ,,sam.revoluci”,předsedá schůzi Parlamentu komunistický předák a premiérem je,,estébák,který neumí česky. S tímto stádem dokáže dobře manipulovat zbytek národa a už pomalu i Evropu.!!!

  8. Nejsem příznivcem A. Babiše spíš naopak ale karty jsou už dávno rozdané. Andrej Babiš vyhraje volby díky populistické politice a marketingu co vede, sestaví vládu a do koalice půjde třeba i se samotným ďáblem třeba Okamurou který se na to třese a se Šlechtou jako tichým přisluhovačem. vydrží tam jako předseda hnutí ANO a premiér do začátku voleb na presidenta , kdy sám opustí premiérský post a stane se čestným předsedou hnutí ANO.Se slovy že opouští politiku z důvodu aby nebránil svojí osobou k dalším politickým rozhodnutím. Půjde do presidenských voleb z podporou Zemana a volby na plné čáře vyhraje .Z postu presidenta bude nepřímo řídit tento stát po svém stejně jako řídí svůj holding a ještě si tak zajistí beztrestnost a popularitu své sekty jednoduchých voličů a důvěřivých důchodců který mu za 150 Kč přidaných k důchodu budou bezmezně tleskat. Tak vidím naší budoucnost já Pavel Vohnout Kyklop.

  9. Dobrý den, je to hrozně. 30 let jsme žili pod Slovákem Husakem, nyní 10 roku pod Slovákem Babisem. Bs

  10. Na Hrad s Burešem, ale nebude to ten pražský, ale ten na Mírově – už mu tam chystaj tepláky a celu.

  11. ,,Pán Bůh chraň a opatruj !”Slováka s potvrzenou stbáckou minulostí,který ani neumí čeky?To už může dělat prezidenta i Hurvínek,nebo kocour Mikeš !To snad není pravda !!!!

  12. Miloš by už měl odejít. Od začátku jeho vlády je trapný a neschopný.Nemá žádnou soudnost a rozkrádání pod jeho vedení hrad.Jeho podřízení nemají prověrku BIS,tim si pod jeho ochranou dělají co chtějí.Je nutné vést k odpovědnosti všechny na hradě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *