5. 5. 2024

22 příspěvků u článku “Piráti našli trik, jak přeci jen vyhrát volby. Schovají se za STAN, na který nedokáže nic najít ani Andrej Babiš

  1. co to meleš na stan se nedá nic najítv stačí vidět,slyšet Gazdíka,Farskýho,Rakušana v překlonu a je to zaručená strana křiváku,podvratáku!

  2. Ja uz to tem mladym volicum docela přeji i tu promigranskou a probruselskou a promuslimskou sektu a kolaboranty piraty to nebude pak muzika a discoteky a delani si co kdo chce – vsem volickam piratu ze srdce preji šáriiu a ono se neni co divit tihle nezazily normalni zem jen uz ten havlobordel do ktereho se narodili a pripada jim ten bordel naprosto normální.

      1. Neboj nepraskla mi zilka ani kdyz sedel na HRADE ten cenzura havel a spol . kamaradi kolaboranti , luza a spodina prezil narod 38 39 48 68 ale rok 89 je horsi nez 100 Mnichovů 38 – zacatek vseho je vznik chatry 77 v 68 se to jeste nepovedlo – Ja uz jsem ponekud starsi ale mlady to bude bolet VIZ . SVEDSKO FRANCE SRN kdo to nevidi je budto slepy nebo mene chytry pripadne to dela za ecka ci dolary ,nikdo s mozkem si necpe do domu sve vrahy a jeste je ziví jestli se VAM islamizace na slavnym zapade libí a ty no go zony preplnena nadrazi a parky negrama a verbezi tak volte piraty a urcite mate kde bydlet protoze piratsvo chce vse znarodnovat tedy pardon sdilet a pokracoval bych dal ale proc reknu to klidne a napisi zlatej bipolarni svět a zavreny hranice a havel a jeho sebranka .Vase deti a vnukove a vnucky Vam PODEKUJI ZA VOLBU PIRATSTVA .

    1. No jo, ono se to hezky říká že to těm mladým přejete, aby si to vychutnali až do dna. Ale s nimi by se bohuřel svezla spousta lidí, co tu bukanýrsko-stanařskou verbež nemůže ani cítit. A včil babo raď co stím, že?

    2. A zase ta milionkrát vyvrácená dezinformace, jak nás prý ohrožují muslimští migranti. Přes veškeré racionální argumenty se u nás stále najdou tací, co tomuhle nesmyslu věří a podle toho se rozhodují u voleb. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí…

  3. Predhodime STAN a pokud to dopadne zle tak za to bude moc Rakušan a ta jeho parta. A když to vyjde tak jen zásluhou pirátů.

  4. Prosím všechny slušné občany s mozkem v hlavě aby nevolili koalici Piráti+Stan ! Je to stejné zlo jako komouši v roce 1948 !!!

    1. Přesto mají největší důvěru slušných občanů, díky skvělé práci v obecních zastupitelstvech. O tom se udavačům může jen zdát.

  5. Z bláta do louže nebo pod okap … To je perspektiva pro ty kteří volí pirstan nebo spolu ….

  6. Kdo volí Piráty a STAN , tak je mdlého rozumu , nevidí si na špičku nosu a neumí počítat .

  7. No, nedivím se, že se nic nenajde na STAN. Co udělali pro lidi? Zatím jsem nic nezaregistrovala. A Piráti? Ti už vůbec nic. Budu volit znova Babiše.

    1. HODNE lidi bude volit babise ani se jim nedivim lepsi nez kriminalniky z ods – nacky z top 00 ci lidovce nedej Boze PIRATY .

  8. Na STAN se dá najít mnohé, o odporném poklonkování EU a západním politikům se už někteří zmínili. Zbývá dodat, že STAN pomáhal prohlasovat odpornou zlodějinu zvanou církevní restituce. Takže je třeba připomenout, že pro slušného člověka je i tato strana naprosto nevolitelná.

  9. Už vidím lidi,jak volí dutohlavé Gazdíky,mocichtivé Rakušany a další
    verbež,která v těchto stranách působí.To si opravdu myslí,že běžný člověk je tak natvrdlý a hloupý,že by tohle volili?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *