5. 5. 2024

3 příspěvky u článku “Proč se neuznávají protilátky? Důvod už je jasný. Komentář Tomáše Mrkvičky

  1. Podle mého názoru, důvod je jasný zejména těm, kdo čtou mezi řádky. V článku je správně napsáno, že již vešlo ve známost, že očkovaní i lidé s protilátkami mohou být infekční a mohou virus přenášet. Obě skupiny lidí mají neprázdný průnik, ale stejné nejsou, protože protilátky je možné získat jiným způsobem, než očkováním – proděláním infekce.

    Také už vešlo ve známost, že imunita po prodělání Covidu je obvykle silnější a trvalejší, než imunita získaná očkováním. Tvrdili to od počátku poctiví odborníci, jako například prof. Beran, ale byli umlčování vakcinační lobby a označování za dezinformátory.

    Nyní si řekněme, jak lze kvantifikovat úroveň imunity. I když to není úplně přesné, jedinou schůdnou možností je prozatím jen změření výše hladiny protilátek. Sice tím zcela pomíjíme imunitu buněčnou a nespecifickou, ale tu zatím jednoduše a pro každého dostupně měřit nelze.

    Kdyby protilátky byly hromadně a plošně měřeny, na základě už výše zmíněných a známých faktů by průměrně vycházela hladina protilátek získaných očkováním nižší a méně trvalá, než u těch, kdo Covid prodělali. A to by se stalo očividným a velmi nežádoucím faktem pro vakcinační kampaň a vydělávání na vakcínách.

    Stručně řečeno a shrnuto: Protilátky nejsou uznávány proto, aby nebylo všem zřejmé i z čísel, že je očkování mnohem méně účinné, než se vakcinační lobby hodí.

  2. Očkovaní mohou být infekční, neočkovaní mohou být infekční. Řešení je jednoduché. Kdo chtěl, je naočkovaný. Kdo nechtěl, jeho volba. Zrušte opatření a jděte s těmahle šaškárnama do prdele.

  3. Pane Bože, to je zase blábol! Tak jednou je postavena na roveň přirozená imunita a očkování a v dalším odstavci článku to už není pravda? To přece není tajemství, že uznáním imunity by skončili zlaté časy těch, kteří na tom nehorázně vydělávají. Proč to neřeknete rovnou, nebo myslíte, že občan je nesvéprávný,???? Vždyť se prokazuje, že ládování svinstva do lidí je jen zástěrka nehorázných výdělků této loby…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *