30. 4. 2024

10 příspěvků u článku “Čech utrpěl vážné poranění při testu na covid-19. Několik měsíců mu vytékal mozkomíšní mok, aniž by o tom věděl

  1. To není první případ. Narazil na neopatrné pako. O zdraví tu víceméně již dávno nejde. Nejvíc mi je líto malých dětí.

  2. No úžasný, proč to dělat jednoduše, když to jde složitě… Z výškrabu mozku má osypky celá rodina, ještě jsem nebyla ani nikdo jiný od nás,,,, když jsem měla příznaky, udělala jsem si výtěr z krku a test a byla pozitivní…. Jak jednoduché a kolik lidí navíc by šlo, kdyby výtěry neprobíhaly takto…

  3. Zdravotnický personál, který je lajdácký, tupý, nevzdělaný a neschopný současně, přičemž své nedostatky v odbornosti nahrazuje arogancí na steroidech – to u nás není nic neobvyklého.

    Pán měl velké štěstí, že svoji chybu nakonec objevili a více-méně úspěšně i napravili. To se stává jen málo kdy. Vyhráno samozřejmě nemá, další komplikace jsou stále možné.

  4. Inu, když se v nose šťárá kdejaká uklizečka (nemám nic proti uklizečkám, ale měly by si hledět svého!) co se dalo čekat!

  5. Chudák muž bez identity. To musí být zlý život, žít s tak měkkými kostmi, které dokáže prorazit gumově ohebná tyčinka s trochou vaty na konci…

  6. Nedovedu si dost dobře představit, jak štětičkou prorazit lebeční KOST? Ale asi je všechno možné. V každém případě by si takového zásahu musel dotyčný povšimnout, nehledě na průvodné krvácení.

    1. O tom nikdo nepochybuje, že si toho povšiml. Jenže mu to asi nebylo nic platné. Dostat se na CT kvůli výtoku z nosu, to je dnes malý zázrak.

      Já si například povšiml, že mi absolventi lékařské fakulty (zdráhám se ty idioty označit za lékaře) zanedbali Lymskou boreliózu, nepovšimnout si těch potíží jaksi není možné. Ale je mi to prd platné, protože ve chronické formě ji už vyléčit nedokážou. Celý server borelióza.cz je plný takových případů.

      Tzv. dlouhý Covid a vedlejší následky vakcín, to bude to samé. Upřímně ty lidi lituji, nikdo je nevyslechne a pomoci se nedovolají.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *