6. 5. 2024

36 příspěvků u článku “Babiš chystá “den babiček”. Důchodkyně mají dostat 1000 korun a týden v lázních zdarma

    1. Bureš je studnice nápadu souhlas,především jak krást a okrádat statní kasu. Jistě důchodcům a důchodkyním dopřává aby ho volili ale na ostatní kašle.

  1. Ten člověk je u mne totální š…d
    Jako rozhazovat takto naše peníze, aby si získal co nejvíce voličů.
    Je mi z něj na zvracení.

    1. Naše peníze se rozhazují ve velkém úplně někde jinde, důchodci to ale nejsou! Až budete důchodce, tak budete určitě mít jiný názor.13 tisíc na měsíc, to se tedy ti důchodci mají. Děkujeme všem co nám je nezávidí.

    1. Tomu snad sám nevěříte! Babičky nám ho znovu zvolí. A nikdy se ho nezbavíme. Před minulými volbami nám to řekli Slováci – nevolte ho – je jak štěnice, už se ho nezbavíte. Měli pravdu.

    2. Ani bych se nedivila, kdyby na Vás ten ,,masový vrah” podal trestní oznámení. Vy jste ale ?ů? dosaďte si sám.

  2. Jaký antidiskriminační zákon? Proč mají ženy min.o 1/3 nižší plat, za stejnou práci, než muž? A následně i nižší důchod? Nejsem feministka, muže mám ráda, ale v otázce odměňování je naše republika diskriminační, až hanba!

    1. antidiskriminace čehokoli je pouze výmysl.já sice mám menší důchod ,odchovala jsem tři děti tak nemám tolikk let odpracovaných ale plat jsem měla vždy stejný jako muži za stejnou práci a to i za komoušů tak i teď. a tak to je s každou tzv diskriminací .pouhý pokus o zviditelnění nebo vydírání jiných apod.

    2. Slibování obnosu za vychované dítě jen jedné skupině obyvatel je diskriminující. Ve fungujícím manželství vychovávali děti oba rodiče. Také v případě rozvodu či ovdovění jsou zde samoživitelé i muži, kteří děti vychovávali.

  3. Jakápak diskriminace.Vychovala jsem sama 3 děti a důchod mám 13000Kč.Přijde vám to spravedlivé,že bývalý manžel má 17000Kč.Rozhodně pan Babiš je slušný člověk,který jako jediný něco dělá pro lidi.

    1. To máte důchod oproti mě lepší. Já vychovala 5 dětí, nikdy jsem nebyla v evidenci úřadu práce a důchod mám 11 474,- kč. Z toho se opravdu špatně žije když mě stojí bydlení ve státním bytě (včetně energií) 7800,- kč. To by si měli odpůrci zvýšení důchodů vyzkoušet jak se nám důchodcům žije.

  4. Článek je silně zavádějící, Babiš nikomu nic nedá. To pracující lidé to zaplatí. Penze se nehradí ze zisku Agrofertu, ale ze sociálního pojištění. Navíc je v tom procesu tolik administrativních nákladů, že aby mohli důchodci přidat 1000 korun, musí pracujícímu sebrat 4000,-.

    1. Ti, kteří vám dali život, a sami živořili,(žádná auta, telefony, dovolené, automatické pračky, jednorázové pleny, atd.) aby vy jste je nyní nejraději viděli pod drnem.

  5. a to nemluvím o tom jak dopřává státním zaměstnancům potažmo státní správě. Z našich peněz, to se to, panečku, rozdává

  6. To by se to rozdávalo ne své kapsy, co? Jsem taky bába, ale na ty jeho fígle prostě neskáču. Mám denně před očima svoji rodinu a to jsou právě ti chudáci, kteří to budou platit. MAKE BABIS SLOVAK AGAIN!

    1. Dobře Vám ta Vaše rodina radí. Na to jak jste stará, byste se měla vrátit zpět a zamyslet se jak se tu žilo za předchozích vlád. Myslíte si, že bude líp? Omyl, bude jenom hůř! Na druhou stranu to těm ukřičencům přeji, neváží si nikoho, ničeho! Apropó, ještě nejsem rozhodnuta, kdo dostane můj hlas, ale ty slátaniny to určitě nebudou!

  7. Milý senioři, vloni na vánoce jsme dostali povolenky na návštěvy a vzpomeňte si, kolik seniorů umřelo.Do státní kasy přibylo rázem 5 miliard korun za ůmrtí tisíce seniorů Jak to udělat letos,aby naše řady opět prořídly ? Naženeme je do lázní,zadarmo pojede většina. Bude nás tam jako blech a zubatá si už brousí kosu.Takže další penízky se pohrnou.Mějte rozum, vládě na nás nezáleží,jsme pro stát přítěží, uvědomte si to.

    1. Vy už asi rodiče teda maminku nebo babičku. Já jsem vděčná za každou korunu, protože mám za celoživotní práci, kdy jsem ani jednou nebyla v evidenci úřadu práce důchod 11 474,- kč. S tím se opravdu vyžít nedá.

    1. No 19 tis. klidně může být, ale životní náklady důchodce budou min. 25 tis. Co z toho, že se důchody zvedají, když ceny rostou daleko více a rychleji… v důsledku si koupíme za více peněz méně zboží a ještě nám inflace sežere i těžce našetřené úspory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *